Το ενδιαφέρον της Mercedes για τον Φερστάπεν και το μέλλον του στη Red Bull

Μαξ Φερστάπεν

i

©Red Bull

Το ενδιαφέρον της Mercedes για τον Φερστάπεν και το μέλλον του στη Red Bull

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:10 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:21 - 29.06.2024

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για το ενδιαφέρον της Mercedes, αλλά και για το μέλλον του στη Red Bull.

Μπορεί στο γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας να είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Μαξ Φερστάπεν θα μπορούσε να φύγει από τη Red Bull για να πάει στη Mercedes, ωστόσο ο τρεις παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκαθάρισε ότι θα «τρέχει» με την αυστριακή ομάδα και το 2025 στη Formula 1.

Στο περιθώριο του γκραν πρι της Αυστρίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ολλανδός ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις των Κρίστιαν Χόρνερ και Τότο Βολφ σχετικά με το μέλλον του.

«Ο κόσμος μιλάει, όμως είναι πιο σημαντικό το ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή η απόσταση από τον ανταγωνισμό είναι μικρή, όμως εργαζόμαστε πολύ καλά ως ομάδα ώστε να βελτιωθούμε και άλλο. Εργαζόμαστε και εστιάζουμε στην επόμενη χρονιά, προκειμένου να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Φερστάπεν κλήθηκε να απαντήσει αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση που το μονοθέσιο της Red Bull δεν είναι το καλύτερο στο τέλος της σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

«Δεν νομίζω ότι έτσι λειτουργεί η Formula 1. Να πεις ξαφνικά "αντίο παιδιά". Έχω ένα μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Αυτό που είπα ότι εστιάζουμε στην επόμενη σεζόν, λέει αρκετά σχετικά με το πού θα οδηγώ την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε.