Χάμιλτον: «Ήταν ειλικρινά ένα φοβερό τριήμερο για εμάς, είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Λιούις Χάμιλτον

i

©printscreen

Χάμιλτον: «Ήταν ειλικρινά ένα φοβερό τριήμερο για εμάς, είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:10 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Ο Λιουίς Χάμιλτον ήταν χαρούμενος με την επίτευξη της τρίτης θέσης στο γκραν πρι του Καναδά.

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε ένα ακόμη βάθρο στη φετινή σεζόν της Formula 1, με τον Βρετανό να κατακτά το 194ο βάθρο. στη καριέρα του στο άθλημα. 

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος πίσω από τον νικητή του αγώνα Μαξ Φερστάπεν και τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο. 

Ο Χάμιλτον μίλησε μετά την πέσιμο της καρό σημαίας στον πρώην team mate του στη McLaren Τζένσον Μπάτον και αναφέρθηκε στον αγώνα του, λέγοντας: «Ήταν ειλικρινά ένα φοβερό τριήμερο για εμάς. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η Aston Martin έκανε βήμα μπροστά με τις αναβαθμίσεις της και ήταν ταχύτερη από εμάς. Εμείς μαχόμαστε ώστε να φέρουμε νέα κομμάτια στους επόμενους αγώνες. Έχουμε όμως σταθερά πλέον καλά αποτελέσματα και είμαστε και πάλι στο βάθρο μπροστά σε ένα φοβερό κοινό». 

Όσον αφορά τους τομείς που θέλει να βελτιωθεί η W14 για να τα αντιμετωπίσει τις Red Bull και Aston Martin, είπε: «Πρώτα απ’ όλα να πω πως είναι τιμή μου να είμαι στο βάθρο με άλλους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές. Ήμουν ενθουσιασμένος που ήμουν τρίτος και ήλπιζα να δώσω μάχες. Δεν είχαμε όμως δυστυχώς το ρυθμό σήμερα. Γνωρίζαμε πως αυτή η πίστα δεν θα μας ευνοήσει και δεν θα είμαστε γρήγοροι. Υστερούμε ιδιαίτερα στην έξοδο των αργών στροφών. Εκεί χάνω πολύ από τους Φερνάντο και Μαξ, στην έξοδο όλων των στροφών. Έχουμε δουλειά ακόμα για να προσθέσουμε επιπλέον κάθετη δύναμη στο μονοθέσιό μας και απόδοση συνολικά. Πιστεύω πως θα το καταφέρουμε. Νομίζω πως ήμασταν πιο κοντά στον Μαξ σε αυτό τον αγώνα. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».