Χάμιλτον: «Η καρδιά μου είναι ακόμα με τη Mercedes, σκέφτομαι πώς θα κερδίσουμε τη Ferrari»

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

Χάμιλτον: «Η καρδιά μου είναι ακόμα με τη Mercedes, σκέφτομαι πώς θα κερδίσουμε τη Ferrari»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:00 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:39 - 29.05.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ξεκάθαρος σχετικά με τη φετινή σεζόν στη Formula 1.

Ο Λιούις Χάμιλτον διανύει την τελευταία του σεζόν με τη Mercedes, καθώς από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με τη Ferrari.

Στο περιθώριο του γκραν πρι του Μαϊάμι, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τη φετινή του σεζόν γνωρίζοντας πως θα αλλάξει ομάδα το 2025.

«Αυτή τη στιγμή η καρδιά μου είναι ακόμα με τη Mercedes και πραγματικά θέλω να τη βοηθήσω να βελτιωθεί. Δεν είναι μόνο η δουλειά μου αλλά και η επιθυμία μου. Μπορεί να είναι δύσκολη περίοδος όμως είμαι περήφανος που δουλεύω με όλους.

Πραγματικά ελπίζω η σεζόν μας να γίνει καλύτερη. Δεν θέλω να πω πως δεν πρόκειται να γίνει χειρότερη η σεζόν, όμως πιστεύω ξεκάθαρα πως θα βελτιωθούμε», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν μιλάει με ανθρώπους της Scuderia από τώρα εν όψει του 2025, ο Βρετανός απάντησε: «Δεν βρίσκομαι σε επικοινωνία με την ομάδα της Ferrari. Παρατηρώ από μακριά το τι συμβαίνει, αλλά είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στη Mercedes αυτή τη στιγμή και πώς θα κερδίσουμε τη Ferrari. Πώς θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αγώνες εφέτος. Σε αυτό το στόχο πάει όλη μου η ενέργεια», πρόσθεσε.

Μετά από έξι αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, ο Χάμιλτον βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος οδηγών με 27 βαθμούς.