Σφοδρό ατύχημα του Πέρες με τις δύο Haas και κόκκινη σημαία στο GP του Μονακό (vid)

Μονοθέσιο Σέρχιο Πέρες μετά τη σύγκρουση στο GP του Μονακό

i

©Photo by Clive Rose/Getty Images

Σφοδρό ατύχημα του Πέρες με τις δύο Haas και κόκκινη σημαία στο GP του Μονακό (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:21 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 29.05.2024

Το GP του Μονακό διακόπηκε μόλις στον πρώτο γύρο, μετά από τη σύγκρουση των Σέρχιο Πέρες, Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Το γκραν πρι του Μονακό ξεκίνησε με την εμφάνισή της κόκκινης σημαίας στον πρώτο γύρο μετά από ένα τεράστιο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ο Σέρχιο Πέρες και οι οδηγοί της Haas, Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ο Μάγκνουσεν ακούμπησε στον τοίχο, είχε επαφή με το πίσω μέρος του μονοθεσίου του Πέρες, με αποτέλεσμα αμφότεροι να καταλήξουν στις προστατευτικές μπαριέρες. Στη συνέχεια ο Δανός της Haas είχε επαφή με τον Χούλκενμπεργκ, ο οποίος επίσης εγκατέλειψε από το υπόλοιπο του αγώνα.

Επίσης σύγκρουση στον πρώτο γύρο, είχε και ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος κατάφερε να συνεχίσει μετά και να επιστρέψει στα πιτς. Ο Ισπανός της Scuderia Ferrari είχε ένα κλατάρισμα, μετά από επαφή με τον Όσκαρ Πιάστρι της McLaren στην πρώτη στροφή της πίστας του Μόντε Κάρλο.

Ο Σαρλ Λεκλέρ προηγείται υπό την κόκκινη σημαία από τους Όσκαρ Πιάστρι, Λάντο Νόρις, Τζορτζ Ράσελ, Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον.

Δείτε το σχετικό βίντεο: