Χόρνερ: «Ο Φερστάπεν είναι ο πιο ανταγωνιστικός όλων»

Μαξ Φερστάπεν και Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Red Bull Content Pool

Χόρνερ: «Ο Φερστάπεν είναι ο πιο ανταγωνιστικός όλων»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:49 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 14.08.2024

Ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε για την αυτοπεποίθηση του Μαξ Φερστάπεν να αποδίδει σε κάθε είδους συνθήκη, ενώ τον χαρακτήρισε ως τον πιο ανταγωνιστικό οδηγό που έχει δει ποτέ.

Ο επικεφαλής της της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, χαρακτήρισε τον Μαξ Φερστάπεν ως «τον πιο ανταγωνιστικό οδηγό που έχει δει ποτέ» το Σάββατο (7/10), αφού κατέκτησε τον τρίτο του τίτλο στο γκραν πρι του Κατάρ. 

Παράλληλα ο Βρετανός μίλησε για την αυτοπεποίθηση του Ολλανδού να αποδίδει σε κάθε είδους συνθήκη, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί για το τι κάνει τον Φερστάπεν τόσο ξεχωριστό. 

«Είναι ο πιο ανταγωνιστικός οδηγός που έχω συναντήσει ποτέ. Λόγω της αποφασιστικότητας με την οποία οδηγεί, του πάθους, της καρδιάς, της αφοσίωσής του και φυσικά του μεγάλου πλεονάσματος ικανότητας που διαθέτει», ανέφερε ο Χόρνερ. 

Και συνέχισε: «Είναι εκεί πάνω με τους απόλυτα καλύτερους, ορισμένους από τους σπουδαιότερους που έχει δει το σπορ. Αυτή η χρονιά έχει ξεπεράσει οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ. Κερδίζαμε πολύ και με τον Σεμπάστιαν (Φέτελ), αλλά αυτό μας πήγε σε άλλο επίπεδο. Είναι μόλις 26 χρονών, πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος, θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει ως οδηγός».

©Red Bull Content Pool/ Μαξ Φερστάπεν

Ερωτηθείς για το ποιο είναι το βασικό προσόν του Φερστάπεν, ο Χόρνερ είπε: «Πιστεύω πως είναι η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά που έχει μέσα του, να βγαίνει στην πίστα και να αποδίδει στο μέγιστο. Το έχουμε δει στη βροχή. Το έχουμε δει στους γύρους εξόδου (από τα τα πιτς). Το έχουμε δει σε εναλλασσόμενες συνθήκες. 

Είναι απλώς κάτι πολύ ξεχωριστό. Αυτό είναι, για μένα, το κυριότερο, η ικανότητά του να είναι ένα με το αυτοκίνητο, η σιγουριά για τον εαυτό του είναι αυτή που ξεχωρίζει απόλυτα», κατέληξε ο Χόρνερ.