Η Ducati θα αγωνιστεί στα μπλε χρώματα Azzurro στο GP του Μουτζέλο (vid)

Πέκο Μπανάια και Ενέα Μπαστιανίνι

i

©Ducati

Η Ducati θα αγωνιστεί στα μπλε χρώματα Azzurro στο GP του Μουτζέλο (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:14 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 31.05.2024

Η Ducati Lenovo θα αγωνιστεί στα χρώματα Azzurro (Ανοικτό Μπλε), το χρώμα των ιταλικών εθνικών ομάδων στο GP του Μουτζέλο.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, στο γκραν πρι του Μουτζέλο, η Ducati Lenovo θα αγωνιστεί στο Azzurro (Γαλάζιο), το χρώμα των ιταλικών εθνικών ομάδων στον αθλητισμό.

Οι μηχανές Desmosedici GP24 της εργοστασιακής ομάδας της Ducati θα βγουν στην πίστα στην προθέρμανση το πρωί της Κυριακής με μια ειδική εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από το γαλάζιο χρώμα της εθνικής ομάδας με λεπτομέρειες σε μπλε, λευκό και χρυσό.

Επιπλέον, όλα τα μέλη της Ducati θα φορούν τη Maglia Azzurra και οι δύο Ιταλοί αναβάτες, Πέκο Μπανάια και Ενέα Μπαστιανίνι, δεν θα αποτελούν εξαίρεση, καθώς θα φορούν στολές στο ίδιο χρώμα με τη μοτοσυκλέτα.

Ο Μάουρο Γκρασίλι (Διευθυντής Αθλητισμού, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Ducati Corse) δήλωσε: «Οι Nazionali Azzurre δίνουν συναισθήματα σε εκατομμύρια Ιταλούς και νιώθουμε ότι κάνουμε το ίδιο και τα Σαββατοκύριακα των αγώνων, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε πίστες σε όλο τον κόσμο.

Με την ευκαιρία του αγώνα στο σπίτι μας το γκραν πρι στο Μουτζέλο, επιλέξαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε έναν σύνδεσμο μεταξύ του κόκκινου πάθους που μας διακρίνει στην πίστα και του χρώματος Azzurro που μας ενώνει στην αγάπη μας για το άθλημα».