Ο Ακόστα φτάνει στην Βαρκελώνη με ενθουσιασμό και ξεκάθαρες ιδέες

Πέδρο Ακόστα

i

©Red Bull

Ο Ακόστα φτάνει στην Βαρκελώνη με ενθουσιασμό και ξεκάθαρες ιδέες

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:00 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 29.05.2024

Ο Πέδρο Ακόστα πηγαίνει με μεγαλύτερο κίνητρο στη Βαρκελώνη μετά την πτώση που είχε στο GP του Λε Μαν.

Ο Πέδρο Ακόστα πιστεύει ότι είχε το ρυθμό να παλέψει για τη νίκη στο Λε Μαν, ωστόσο, ο εντυπωσιακός ρούκι του MotoGP έχει υποβαθμίσει τις προσδοκίες για αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καταλονία.

Ο Ισπανός της GasGas ήταν γρήγορος σε κάθε πίστα μέχρι στιγμής το 2024, αλλά το Λε Μαν ήταν ίσως η πρώτη του πραγματική ευκαιρία να διεκδικήσει τη παρθενική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Ακόστα όμως είχε πτώση στην αρχή του αγώνα μετά από επαφή με τους Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο και Αλέις Εσπαργκαρό, ο οποίος την Πέμπτη ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το MotoGP στο τέλος του 2024.

Στο περιθώριο του γκραν πρι της Καταλονίας, ο Ακόστα δήλωσε: «Το Λε Μαν ήταν ένα κάπως απογοητευτικό Σαββατοκύριακο αφού, όπως είπα, είχαμε τη μοτοσυκλέτα έτοιμη να φτάσουμε στην κορυφή του αγώνα, ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Φτάνω στο Montmelo με περισσότερο ενθουσιασμό και με ξεκάθαρες ιδέες , οπότε θα προσπαθήσω να έχω μια καλή Παρασκευή, να συνεχίσω το Σάββατο και να το τελειώσω την Κυριακή.

Θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε τα ελαστικά όλο το Σαββατοκύριακο σε μια πίστα με μικρό κράτημα, ευτυχώς σε αυτούς τους πρώτους 5 αγώνες έχω ήδη μάθει κάτι περισσότερο για αυτό το θέμα. Έτσι ανυπομονώ πραγματικά να έρθει το Σαββατοκύριακο και να δω τον κόσμο της GasGas να γεμίζει τις εξέδρες με κόκκινο!», κατέληξε ο πρωταθλητής του Moto2.