Ο Μαρίνι βλέπει το Άσεν και το Σάχσενρινγκ ως ευκαιρία «να εξερευνήσουν πολλά πράγματα» στη Honda

Λούκα Μαρίνι

i

©Honda

Ο Μαρίνι βλέπει το Άσεν και το Σάχσενρινγκ ως ευκαιρία «να εξερευνήσουν πολλά πράγματα» στη Honda

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:30 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 25.06.2024

Ο Λούκα Μαρίνι πιστεύει ότι το Άσεν και το Σάχσενρινγκ δίνουν στη Honda την ευκαιρία να «εξερευνήσει πολλά πράγματα».

Ο Λούκα Μαρίνι παραμένει ο μόνος αναβάτης πλήρους απασχόλησης στο MotoGP που δεν έχει πάρει βαθμό, λίγες ημέρες πριν από το ολλανδικό γκραν πρι στην πίστα του Άσεν.

Ο Ιταλός απέτυχε να κάνει μεγάλες βελτιώσεις στην RC213V που στερείται στην ανταγωνιστικότητα σε σύγκριση με τους αντιπάλους της. Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε σε κάθε αγώνα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, το καλύτερο αποτέλεσμα του Μαρίνι είναι μόλις η 16η θέση (COTA και Λε Μαν).

Ωστόσο, ο πρώην αναβάτης της Ducati αναμένει από τη Honda να δοκιμάσει «πολλά πράγματα» στους επόμενους δύο αγώνες σε μια προσπάθεια να τον φέρει πιο κοντά στους αναβάτες μπροστά.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στη Honda και πίσω στην ομάδα, ώστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε», δήλωσε ο Μαρίνι και συνέχισε: «Ήταν ένα μεγάλο διάλειμμα και είμαι έτοιμος να συνεχίσω τη δουλειά μας γιατί στο Μουτζέλο κάναμε ένα καλό βήμα στο τέλος του Σαββατοκύριακου.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι δύο χρήσιμες εβδομάδες για όλους στην ομάδα της Repsol Honda πριν από το πραγματικό «καλοκαιρινό διάλειμμα» του MotoGP. Το Άσεν και το Σάχσενρινγκ είναι δύο πολύ διαφορετικά κομμάτια, οπότε θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε πολλά πράγματα», κατέληξε ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ιαπωνική ομάδα μέχρι το 2025.