Ο Μαρκ Μάρκεθ τραυματίστηκε σε προπόνηση Flat Track λίγο πριν το GP της Καταλονίας (pic)

Μαρκ Μάρκεθ

i

©Ducati

Ο Μαρκ Μάρκεθ τραυματίστηκε σε προπόνηση Flat Track λίγο πριν το GP της Καταλονίας (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:00 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 29.05.2024

Ο Μαρκ Μάρκεθ είχε μικροπτώση σε προπόνηση Flat Track, λίγες ημέρες πριν το GP της Καταλονίας. Ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την συμμετοχή του στο γκραν πρι της πατρίδας του.

Πριν από το MotoGP της Καταλονίας αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μαρκ Μάρκεθ προπονούνταν στην πίστα Alcarras, κοντά στη γενέτειρά του, την Cervera. Ο Ισπανός είχε μία πτώση η οποία ευτυχώς του έδωσε ως παράσημο μόνο μερικές γρατζουνιές στο αριστερό του χέρι. Ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στο GP της πατρίδας του.

Ο Ισπανός αναβάτης της Gresini Ducati πόσταρε αυτή τη φωτογραφία με χιουμοριστική διάθεση, καθώς δεν έπαθε τίποτα σημαντικό ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες είδαμε τον ίδιο να μας ενημερώνει για το πως κύλησε η εβδομάδα του.

Επίσης μαζί με τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, προπονήθηκαν ο Άλεξ Μάρκεθ και ο Ντιόγκο Μορέιρα, ο οποίος αγωνίζεται στη κατηγορία του Moto2. Οι αδελφοί Μάρκεθ έχουν εκπαιδευτεί σε τρεις ξεχωριστές πίστες, σε διάφορους τύπους μοτοσικλετών και ποδηλάτων, την περασμένη εβδομάδα.

Λίγες μέρες για να ξεκουραστούν, οι αναβάτες της Gresini Ducati θα φτάσουν στο γκραν πρι της πατρίδας τους ελπίζοντας να δώσουν την πρώτη νίκη της ομάδας τους για το 2024. Ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ έχει ανεβεί πολλές φορές στο βάθρο από τότε που εγκατέλειψε τη Honda πέρυσι, δεν έχει ακόμη γευτεί τη χαρά της νίκης.

Ο Μ. Μάρκεθ είναι τέταρτος στην κατάταξη του MotoGP μετά από πέντε αγώνες, 40 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Χόρχε Μάρτιν της Pramac Ducati.