Ο Ραούλ Φερνάντεθ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Ραούλ Φερνάντεθ

i

©Trackhouse

Ο Ραούλ Φερνάντεθ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:00 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 03.06.2024

Ο Ραούλ Φερνάντεθ αποκάλυψε πως μετά τις δοκιμές του Μουτζέλο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι.

Ο Ραούλ Φερνάντεθ αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι αμέσως μετά τις δοκιμές της Δευτέρας (3/6) στο Μουτζέλο.

Ο αναβάτης της Trackhouse, του οποίου το δεξί χέρι έχει χειρουργηθεί στο παρελθόν, δήλωσε ότι έχει αγωνιστεί κρυφά με το πρόβλημα στους τελευταίους γύρους, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης επίδοσης του στην 6η θέση στο γκραν πρι της Καταλονίας.

Αφού οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα, ο νεαρός Ισπανός αποφάσισε να αξιοποιήσει το διάλειμμα μεταξύ Μουτζέλο και Άσεν και να κάνει το χειρουγείο, λόγω της αναβολής του Καζακστάν.

Ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας: «Από την αρχή της χρονιάς αγωνίζομαι με το πρόβλημα στο χέρι μου και στον αγώνα του Μουτζέλο ήταν πολύ δύσκολα. Μετά το test της Δευτέρας θα υποβληθώ ξανά σε χειρουργική επέμβαση. Στους τελευταίους 7 γύρους του αγώνα στο Μουτζέλο μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας μου λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος.

Προσπάθησα να τελειώσω τον αγώνα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια χαρά στο μέλλον και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε μετά την επέμβαση, καθώς στο τελευταίο μέρος του αγώνα έπρεπε να εξοικονομήσω πολλή ενέργεια και σκεφτόμουν πάρα πολύ το δεξί μου χέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.