Παραμένει στο καλεντάρι του MotoGP μέχρι το 2030 το Red Bull Ring

Γκραν πρι Αυστρίας 2023

i

©Red Bull

Παραμένει στο καλεντάρι του MotoGP μέχρι το 2030 το Red Bull Ring

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:00 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 03.06.2024

Την ανανέωση του συμβολαίου του με το Red Bull Ring για πέντε επιπλέον χρόνια ανακοίνωσε το MotoGP.

Την ανανέωση του συμβολαίου του με το Red Bull Ring για πέντε επιπλέον χρόνια ανακοίνωσε το MotoGP επαναεπιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην αυστριακή πίστα.

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, το GP της Αυστρίας επέστρεψε στο καλεντάρι το 2016 και έγινε αμέσως αγαπημένο των θεατών αλλά και του paddock, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου γκραν πρι για την πρώτη του διοργάνωση.

Τοποθετημένο στους ένδοξους λόφους της Στυρίας στο Σπίλμπεργκ, το Red Bull Ring προσφέρει ένα εκπληκτικό σκηνικό για το MotoGP – εξυπηρετώντας φανταστικούς αγώνες, εμβληματικές τελικές αναμετρήσεις στη τελευταία στροφή και ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους θεατές σε όλο το αγωνιστικό τριήμερο

«Το Red Bull Ring έχει αποτελέσει το χώρο που έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές του MotoGP από τότε που η πίστα επέστρεψε στο ημερολόγιο. Αποτελώντας την έδρα της KTM και κομμάτι της δέσμευσης της Red Bull στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι επίσης σημαντικός χώρος για όλους του εμπλεκομένους . Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα αγωνιστούμε στην πίστα αυτή μέχρι το 2030», δήλωσε ο CEO της Dorna Sports, Καρμέλο Εσπελέτα.

Tags: