Στην KTM Tech3 οι Μπαστιανίνι και Βινιάλες για το 2025

Ενέα Μπαστιανίνι και Μαβερικ Βινιάλες

i

©Red Bull

Στην KTM Tech3 οι Μπαστιανίνι και Βινιάλες για το 2025

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:30 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 13.06.2024

Η «δεύτερη» ομάδα της KTM ανακοίνωσε τον Ενέα Μπαστιανίνι και τον Μαβερικ Βινιάλες για το 2025 στο MotoGP.

Η Tech3, η ομάδα που φέτος τρέχει με το όνομα της GasGas ανακοίνωσε την υπογραφή τόσο του Μάβερικ Βινιάλες όσο και του Ενέα Μπαστιανίνι για το 2025 στο MotoGP. Αμφότεροι υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με την «δεύτερη» ομάδα της KTM.

Η Red Bull KTM Tech3, όπως θα ονομάζεται θα υποστεί μια σημαντική μεταμόρφωση, επαναπροσδιορισμένη με τα ζωντανά πορτοκαλί χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της KTM.

Με τον Μπραντ Μπίντερ και τον εντυπωσιακό ρούκι, Πέδρο Ακόστα να επιβεβαιώνονται στην εργοστασιακή ομάδα της KTM το επόμενο έτος, τόσο ο Τζακ Μίλερ όσο και ο Αουγκούστο Φερνάντεθ θα δουν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Ο Νικολά Γκογιόν (Διευθυντής Ομάδας Tech3 Racing) δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ο Ενέα και ο Μαβερικ θα είναι μαζί μας το επόμενο έτος καθώς επιστρέφουμε στην KTM. Οι πρώτες μας νίκες στη MotoGP κατακτήθηκαν με το πορτοκαλί χρώμα! Είμαστε υπερήφανοι που αυτοί οι δύο ταλαντούχοι αναβάτες αποφάσισαν να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες μας.

Αυτό δείχνει ότι ακολουθήσαμε τον σωστό δρόμο και η τεχνολογία μας μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Pierer Mobility AG για την ποιοτική τους υποστήριξη. Η συνεργασία μας έχει φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον. Ευχαριστούμε επίσης την Red Bull για την αφοσίωσή τους».

Ο Πιτ Μπάιρερ (Διευθυντής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού KTM) είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να φέρουμε τον Ενέα και τον Μαβερικ στο πρόγραμμά μας στη MotoGP και να τους παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και υποδομή για να επιτύχουν τους στόχους τους και να φτάσουν τη μέγιστη απόδοσή τους. Μιλάμε για δύο από τους ταχύτερους αναβάτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή και είναι τιμή που μας εμπιστεύονται και την άριστη λειτουργία που έχουμε δημιουργήσει με την Red Bull KTM Tech3.

Η ετικέτα της ομάδας για το 2025 λέει τα πάντα: ήρθε η ώρα να ενισχύσουμε το όνομα της KTM και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο τρόπο να προσδώσουμε αυτή την αξία στην εταιρεία από το να δούμε τον Ενέα και τον Μαβερικ να φορούν τα πορτοκαλί της Red Bull. Ας προχωρήσουμε για το υπόλοιπο του 2024 και ας αναμένουμε αυτή τη νέα αρχή για την επόμενη χρονιά».