Χάνει το Σάχσενρινγκ ο Ρινς, στη θέση του ο Γκάρντνερ

Άλεξ Ρινς και Ρέμι Γκάρντνερ

i

©MotoGP

Χάνει το Σάχσενρινγκ ο Ρινς, στη θέση του ο Γκάρντνερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:40 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 03.07.2024

Ο Ρέμι Γκάρντνερ θα αντικαταστήσει τον τραυματία Άλεξ Ρινς στο γερμανικό GP.

Ο Άλεξ Ρινς είναι δεδομένο πλέον πως θα χάσει το γερμανικό GP μετά από την άσχημη πτώση που είχε στο γκραν πρι στο της Ολλανδίας στην πίστα του Άσεν.

Ο Ισπανός υπέστη δύο κατάγματα στο δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια της πτώσης του στον πρώτο γύρο του αγώνα. Ο αναβάτης της Yamaha πέταξε στη Μαδρίτη για περαιτέρω εξετάσεις και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι το πρωί της Δευτέρας (1/7). Η χειρουργική επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως έκανε γνωστό ο Ρινς μέσω των social media.

Τη θέση του Ρινς για το προσεχές τριήμερο στη Γερμανία θα πάρει ο Ρέμι Γκάρντνερ. Ο αναβάτης WorldSBK τρέχει για την GRT Yamaha και είναι εντυπωσιακός για μεγάλο μέρος της σεζόν του 2024 μέχρι στιγμής. Ο Αυστραλός θα βρεθεί ξανά στο MotoGP μετά το 2022, χρονιά στην οποία αγωνίστηκε με την Tech3 KTM.

Ο δοκιμαστής της ιαπωνικής ομάδας, Καλ Κράτσλοου δεν μπόρεσε να κληθεί για το τριήμερο στη Γερμανία, καθώς εξακολουθεί να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο δεξί χέρι που τον εμπόδισε να κάνει την συμμετοχή του ως μπαλαντέρ στο ιταλικό GP.

Θυμίζουμε πως το γερμανικό γκραν πρι είναι ο τελευταίος γύρος του MotoGP πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές τριών εβδομάδων.