Το MotoGP γίνεται ταινία μεγάλου μήκους

Το MotoGP στη μεγάλη οθόνη

i

© Aprilia

Το MotoGP γίνεται ταινία μεγάλου μήκους

Δημήτρης Μπαλής • 09:50 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 14.08.2024

Η Warner Bros ετοιμάζει παραγωγή μυθοπλασίας υψηλής δράσης με ρομαντικά στοιχεία.

Στα χνάρια της Formula 1 θα βαδίσει και το MotoGP, προκειμένου να μεταφέρει τον ξεχωριστό κόσμο των αγώνων των δύο τροχών, μέσα από τη ζωή των πρωταγωνιστών, στη μεγάλη οθόνη.

Κι ενώ η ταινία Rush έκανε πάταγο με την κόντρα ανάμεσα στους Τζέιμς Χαντ και Νίκι Λάουντα, μια ταινία καταπληκτική, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την παραγωγή αυτής της ταινίας, ο Αντριου Ιτον, είναι αυτός που θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας βασισμένη στο MotoGP.

Ο Ιτον, θα συνεργαστεί με τον κολοσσό Warner Bros Entertainment, τη Mogambo και τη 4CATS, για την παραγωγή, η οποία θα είναι μια ταινία μυθοπλασίας με φανταστικούς αγώνες που θα στηρίζονται σε πραγματικές εικόνες από τις τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP.

Σύμφωνα με το motorspot.com, η ταινία θα φέρει τον τίτλο Idols και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν εντός του 2024, με σκοπό να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2025.

Το σενάριο θέλει τον πρωταγωνιστή να είναι ένας αναβάτης Moto2 που έρχεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα από τη σειρά FIM JuniorGP και του δίνεται η ευκαιρία, στο τέλος της σεζόν, να αγωνιστεί σε έναν αγώνα ως αναπληρωματικός οδηγός MotoGP. Η ταινία θα είναι ένα δράμα, με υψηλή δράση, ρομαντισμό, περιπέτεια και συναρπαστική πλοκή που απευθύνεται σε νέες ηλικίες, σε όλο τον κόσμο.

Μολονότι δεν έχουν γίνει γνωστά ονόματα από το καστ των ηθοποιών, αναμένεται να είναι γνωστά πρόσωπα, που τραβούν τον κόσμο στους κινηματογράφους, όπως πρόκειται να κάνει ο Μπραντ Πιτ με τη νέα ταινία για τη Formula 1 που ετοιμάζουν ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ και ο σκηνοθέτης Τζο Κοσίνσκι, με τις συμβουλές του Λιούις Χάμιλτον.

Tags: