Ξεκάθαρος ο Σαουδάραβας πρόεδρος: «Θέλουμε να φέρουμε εδώ τον Κριστιάνο»

Ξεκάθαρος ο Σαουδάραβας πρόεδρος: «Θέλουμε να φέρουμε εδώ τον Κριστιάνο»

Κώστας Τόπας 15:34 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά την επιθυμία του να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πάει στη χώρα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε νωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο κι αφού πήρε μερικές ημέρες ξεκούρασης για να τις περάσει μαζί με την οικογένειά του, επέστρεψε στην Πορτογαλία. Μετά και το «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το μέλλον του είναι αβέβαιο. 

Εως τώρα μόνο μία ομάδα έχει δείξει το ενδιαφέρον της κι αυτή είναι η Αλ Νασρ, η οποία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ετήσιες οικονομικές απολαβές οι οποίες θα αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παραμένει ψύχραιμος και θα εξετάσει με προσοχή της επιλογές που έχει...

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, παραχωρώντας συνέντευξη στην ισπανική «Marca», εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά την επιθυμία του να πείσει τον Πορτογάλο αστέρα να αγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα.

«Ως Ομοσπονδία, δεν μπορούμε να παρεμβαίνουμε μεταξύ ενός Σαουδικού συλλόγου και ενός παίκτη. Αλλά ναι, θα θέλαμε πολύ να έχουμε αυτόν τον παίκτη στη Λίγκα μας. Θέλουμε να έχουμε κορυφαίους παίκτες από όλο τον κόσμο κόσμο. Ως Ομοσπονδία θα ήμασταν κάτι παραπάνω από χαρούμενοι. Λοιπόν, ναι, θα θέλαμε να τον φέρουμε εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά.