Αφησε την προετοιμασία και πήγε Κατάρ ο Μπενεντέτο!
i

O Νταρίο Μπενεντέτο/printscreen

Αφησε την προετοιμασία και πήγε Κατάρ ο Μπενεντέτο!

Sportal newsroom 11:38 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 20.08.2024

Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Νταρίο Μπενεντέτο, πήρε ειδική άδεια, άφησε την προετοιμασία στη μέση, και ταξίδεψε στο Κατάρ για τον τελικό της Αργεντινής με τη Γαλλία.

Σε ρυθμούς Μουντιάλ, και δη τελικού, ζει όλη η Αργεντινή αυτές τις ημέρες. Και κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τελικό της «αλμπισελέστε» με τη Γαλλία. Από κοντά, όμως, θα καταφέρουν να τον παρακολουθήσουν λίγο περισσότεροι από 50.000 συμπατριώτες του Λιονέλ Μέσι.

Ανάμεσα τους κι ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Ο λόγος για τον Νταρίο Μπενεντέτο, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βρεθεί αύριο στις εξέδρες του «Λουσαΐλ» και τα κατάφερε. Ο 32χρονος επιθετικός, εν μέσω της προετοιμασίας της Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία ανήκει, εξασφάλισε ειδική άδεια και μπήκε στο αεροπλάνο για την Ντόχα, προκειμένου να δει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Λιονέλ Σκαλόνι.

Σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για το Κατάρ, ανέφερε: «Νοιώθω καλά, άνετος και πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου (Ούγκο Ιμπάρα) και τον Χουάν Ρικέλμε (αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς) που μου επέτρεψαν να ταξιδέψω μαζί με την οικογένειά μου για να στηρίξουμε τα παιδιά».