Εδωσε το σύνθημα ο Μέσι για τον τελικό: «Είμαι έτοιμος, πάμε Αργεντινή»
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Εδωσε το σύνθημα ο Μέσι για τον τελικό: «Είμαι έτοιμος, πάμε Αργεντινή»

Κώστας Τόπας 15:13 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 20.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ραντεβού με την Γαλλία, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου 2022. Κάτι που φρόντισε να το δείξει μέσω social media.

Την περασμένη Πέμπτη (15/12) ο Λιονέλ Μέσι δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και υπήρξε ανησυχία για την κατάστασή του. Ωστόσο, ο 35χρονος αστέρας δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάσει από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως τόνισε και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο ηγέτης της Αργεντινής, ο οποίος έως τώρα μετράει πέντε γκολ και τρεις ασίστ στο Μουντιάλ του Κατάρ βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος σκόρερ αλλά και ο πρώτος σε ασίστ, σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσι εναντίον Γολιάθ…

Μέσι εναντίον Γολιάθ…

Η Γαλλία είναι το φαβορί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Μέσι να μοιάζει σαν τον Δαυίδ που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το… θηρίο για να σώσει την Αργεντινή.

Κόντρα στην Γαλλία θα επιδιώξει να πάρει στις πλάτες του την εθνική του ομάδα, να επικρατήσει της Γαλλίας και στο τέλος να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του τουρνουά, δίπλα σε μύθους όπως ο Πελέ και ο Μαραντόνα.

Λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο παιχνίδι, ο «Pulga», έστειλε το σύνθημα νίκης στα social media, γράφοντας: «Είμαι έτοιμος, πάμε Αργεντινή!».