Εκτός 11άδας με τη Σενεγάλη αφήνει τον Φόντεν ο Σαουθγκέιτ
i

Φιλ Φόντεν / © Intime

Εκτός 11άδας με τη Σενεγάλη αφήνει τον Φόντεν ο Σαουθγκέιτ

Sportal newsroom 13:33 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 20.08.2024

Απέναντι στην Ουαλία ο Σαουθγκέιτ έκανε το «χατίρι» των επικριτών του και είχε βασικό τον Φόντεν, όμως παρά το γκολ ο παίκτης τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως επιστρέφει στον πάγκο.

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της Αγγλίας ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είχε δεχθεί έντονη κριτική για τη μη χρησιμοποίηση του Φιλ Φόντεν στο αρχικό σχήμα. Απόφαση που δεν είχε ιδιαίτερη λογική με δεδομένο πως ο Μέισον Μάουντ που ξεκινούσε… δεν βλεπόταν.

Ο Σαουθγκέιτ… υπέκυψε στις πιέσεις και ξεκίνησε στην αναμέτρηση με την Ουαλία τον Φόντεν, ο οποίος έδωσε ζωή στην γραμμή κρούσης της Αγγλίας, σημειώνοντας το δεύτερο από τα τρία τέρματα της νίκης (3-0).

Εντούτοις, δεν φαίνεται ότι η θετική εμφάνισή του είναι ικανή να τον κρατήσει στην ενδεκάδα για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Σενεγάλη. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Φόντεν θα επιστρέψει κοντά στον Σαουθγκέιτ, στον πάγκο, και τη θέση του στα δεξιά της επιθετικής τριάδας θα πάρει ο Σάκα, με τον Ράσφορντ να βρίσκεται αριστερά και τον Κέιν στην κορυφή.

Εντύπωση προκαλεί η πρόθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Χέντερσον, που δεν ήταν ιδιαίτερα καλός κόντρα στην Ουαλία. Θα τον βάλει δίπλα στα αμυντικά χαφ δίπλα στον Ντέκλαν Ράις και μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο θα βρεθεί ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.