Πως η μητέρα του Εμπαπέ πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια του Γάλλου σταρ στη Λίβερπουλ
i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Intime

Πως η μητέρα του Εμπαπέ πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια του Γάλλου σταρ στη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 13:08 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 20.08.2024

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λάμαρη φωτογραφήθηκε να ποζάρει δίπλα σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ και να δείχνει το έμβλημα του συλλόγου, «πυροδοτώντας» τις φήμες περί μετακόμισης του Γάλλου αστέρα στο «Άνφιλντ».

Στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αγγλία, ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να μην ήταν από τους πρωταγωνιστές, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι από τους πολυτιμότερους των «τρικολόρ» στη διοργάνωση, μέχρι τώρα.

Ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια της για να τον εντάξει στο δυναμικό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ισπανική «Marca» ισχυρίστηκε ότι και η Λίβερπουλ έχει μπει στο παιχνίδι απόκτησης του, μιας και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ενδιαφέρει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Γιόσκο Γκβάρντιολ: Ο «μασκοφόρος» της Κροατίας καλείται να βάλει «στοπ» στον Μέσι (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

12:48 - 13.12.2022

Γιόσκο Γκβάρντιολ: Ο «μασκοφόρος» της Κροατίας καλείται να βάλει «στοπ» στον Μέσι (vids)

Ο 20χρονος Κροάτης στόπερ Γιόσκο Γκβάρντιολ, είναι χωρίς αμφιβολία, η μεγάλη «αποκάλυψη» στο Μουντιάλ 2022, που διεξάγεται στο Κατάρ. Απόψε (13/12, 21:00) θα επιδιώξει να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε παραδεχθεί ότι είχε συνομιλίες με την Λίβερπουλ για μια πιθανή μεταγραφή το 2017, ομάδα που αγαπάει η μητέρα του.

«Δεν είναι μόνο η Παρί και η Ρεάλ. Μίλησα για λίγο και με την Λίβερπουλ επειδή είναι ο αγαπημένος σύλλογος της μητέρας μου. Δεν ξέρω γιατί υποστηρίζει τους ρεντς, θα πρέπει να ρωτήσετε εκείνη», είχε τονίσει χαρακτηριστικά. Η μητέρα του πάντως, Φαϊζά Λάμαρη, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αγγλίας με την Γαλλία, φωτογραφήθηκε να ποζάρει δίπλα σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ και να δείχνει το έμβλημα του συλλόγου.

Η φωτογραφία πυροδότησε ένα καταιγισμό από tweet από οπαδούς των Reds που επέμεναν ότι η μητέρα του προσπαθούσε να επηρεάσει τον Εμπαπέ να μετακομίσει στο Λίβερπουλ.