Ο Μπεν Γουάιτ έφυγε από την αποστολή της Αγγλίας γιατί δεν είχε... διαβάσει!
i

Ο Μπεν Γουάιτ / © Michael Steele/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπεν Γουάιτ έφυγε από την αποστολή της Αγγλίας γιατί δεν είχε... διαβάσει!

Sportal newsroom 10:52 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 20.08.2024

Η «σύγκρουση» που είχε με τον βοηθό προπονητή, Στίβ Χόλαντ, ήταν αυτή που…. ώθησε τον Μπεν Γουάιτ να αφήσει πρόωρα το Κατάρ και την εθνική Αγγλίας.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποχώρηση του Μπεν Γουάιτ από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας, στη μέση του Μουντιάλ, και η επιστροφή του στο Λονδίνο. Δεν είχε δοθεί καμία σχετικά ενημέρωση για τον λόγο που οδήγησε στην επιστροφή του αμυντικού της Αρσεναλ στα πάτρια εδάφη.

Το μόνο που είχε αρκεστεί να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας είναι ότι προέκυψαν «προσωπικοί λόγοι». Ωστόσο, πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως ο λόγος για την οποίο ο Γουάιτ αποχώρησε από το Κατάρ με το τέλος της φάσης των ομίλων (σ.σ.: δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής) ήταν η σύγκρουση που είχε με τον βοηθό του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, Στιβ Χόλαντ, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται για ποιον λόγο υπήρξε έντονη κόντρα μεταξύ τους.

To tweet της Αρσεναλ όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Γουάιτ

Επιπλέον, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 25χρονος αμυντικός δεν είχε «δέσει» καθόλου με τους συμπαίκτες του, ενώ ήταν και δυσαρεστημένος με τις συνθήκες που συνάντησε η ομάδα στο προπονητικό κέντρο της Αλ Γουάκρα. Να σημειωθεί, επίσης, πως ο Γουάιτ δεν ταξίδεψε ούτε με την αποστολή της Αρσεναλ στο Ντουμπάι, όπου οι «κανονιέρηδες» προετοιμάζονται ενόψει της επανέναρξης της Premier League.

Σύμφωνα πάντως με την DailyStar, ο Γουάιτ απλά πιάστηκε... αδιάβαστος στο homework. Τι εννοούμε; Δεν είχε δει καθόλου τα δικά του στατιστικά, ούτε εκείνα των αντιπάλων (εν προκειμένω των ΗΠΑ) όταν ήθελε να κάνει τακτική ο βοηθός του Σαουθγκέιτ, με αποτέλεσμα να τσακωθούν και ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει.