Γιουράνοβιτς: «Το να δίνεις την μπάλα στον Μόντριτς είναι πιο ασφαλές από το να έχεις λεφτά στην τράπεζα»
i

Ο Μόντριτς / © Twitter

Γιουράνοβιτς: «Το να δίνεις την μπάλα στον Μόντριτς είναι πιο ασφαλές από το να έχεις λεφτά στην τράπεζα»

Sportal newsroom 18:45 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 20.08.2024

Έσταξε... μέλι για τον Λούκα Μόντριτς ο Γιόσιπ Γιουράνοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Αργεντινή.

Ο Γιόσιπ Γιουράνοβιτς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Αργεντινή για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και αναφέρθηκε στον Λούκα Μόντριτς.

Συγκεκριμένα, του... έπλεξε το εγκώμιο, τονίζοντας την εμπιστοσύνη που έχουν όλοι οι παίκτες της «χρβάτσκα» στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ο Mόντριτς, ο Μπρόζοβιτς και ο Κόβασιτς είναι η καλύτερη μεσαία γραμμή της Κροατίας στην ιστορία και δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλη παρόμοια στο μέλλον.

Ειδικά το να δίνεις την μπάλα στον Λούκα, είναι πιο ασφαλές από το να έχεις τα χρήματά σου στην τράπεζα. Το παιχνίδι είναι πιο εύκολο όταν παίζεις μαζί τους και είμαι τυχερός που μοιράζομαι τα αποδυτήρια με τέτοιους παίκτες και λαμβάνω αυτή τη γνώση για το άθλημα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιουράνοβιτς.

Τέλος, για το παιχνίδι με την Αλμπισελέστε είπε: «Θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους μας χαρούμενους, να πάμε σπίτι περήφανοι και με ψηλά το κεφάλι. Θα το θέλουν και οι Αργεντινοί. Είμαστε μια τόσο μικρή χώρα με μεγάλη καρδιά».