«Γύπας» ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ στη λήξη του Μουντιάλ
i

Σβάινσταϊγκερ/©Twitter

«Γύπας» ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ στη λήξη του Μουντιάλ

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:04 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 20.08.2024

Φλέρταρε την παρουσιάστρια του ARD Έστερ Ζέντλατζεκ στην εκπομπή μετά τον τελικό.

Ο 38χρονος Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ εξακολουθεί να βρίσκεται σε... φόρμα. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γερμανίας (2014) και πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπάγερν Μονάχου (2013), έπαιξε μεγάλη... μπάλα στο φινάλε της αθλητικής εκπομπής του ARD, που ήταν αφιερωμένη στον τελικό του Μουντιάλ.   

Ο Σβάινσταϊγκερ συνεργάστηκε από την αρχή του τουρνουά με την παρουσιάστρια Έστερ Ζέντλατζεκ. Ήταν μαζί σε κάθε εκπομπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και είχε τον ρόλο του σχολιαστή των αγώνων. Μετά λοιπόν από τον τελικό της Αργεντινής με την Γαλλία έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό. 

Η Έστερ είπε: «Μπάστι, φτάσαμε στο τέλος. Αυτό είναι για εμάς. Ήταν πολύ διασκεδαστικό μαζί σου. Ευχαριστώ γι' αυτό». Ο Μπάστιαν χαμογέλασε με νόημα και απάντησε: «Ευχαριστώ, Έστερ, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Τώρα θα πάμε διακοπές μαζί για δύο εβδομάδες, σωστά;». 

Η παρουσιάστρια εξεπλάγη και πρόσθεσε: «Ναι, φυσικά. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Φυσικά και όχι! Ευχαριστώ. Καλή διασκέδαση με την οικογένεια σου». Ο Σβάινστάϊγκερ είναι παντρεμένος από το 2016 με την «θεά» πρώην αθλήτρια του τένις Άνα Ιβάνοβιτς. Και η Έστερ όμως δεν υστερεί σε ομορφιά.