Είναι κατάσκοπος η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ;
i

Ιβάνα Κνολ / © Instagram

Είναι κατάσκοπος η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ;

Sportal newsroom 12:10 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 20.08.2024

Όμορφη, εντυπωσιακή και... κατάσκοπος! Ο λόγος για την Ιβάνα Κνολ η οποία φημολογείται πως ταξίδεψε στο Κατάρ με της «ευλογίες» της Κροατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ιβάνα Κνολ! Μία γυναίκα που αποτέλεσε ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στο φετινό Μουντιάλ, με αφορμή τις... προκλητικές της εμφανίσεις στα γήπεδα της αραβικής χώρας. Η νεαρή φίλαθλος προκάλεσε αρκετές φορές με τις ενδυμασίες που - δεν - φόραγε στις κερκίδες και προσέλκυσε τα βλέμματα όλων όσον ασχολήθηκαν με αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τώρα αν σας λέγαμε ότι όλα αυτά ήταν ένα καμουφλάζ, πιθανότατα θα μας λέγατε πως δεν είμαστε και πολύ στα καλά μας. Όμως εμείς είμαστε απλά ο αγγελιοφόρος που μεταφέρει το μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με μία νέα θεωρεία συνωμοσίας, η εκθαμβωτική αυτή γυναίκα αποτελεί κατάσκοπο της Κροατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία βρέθηκε ως απεσταλμένη στο Κατάρ προκειμένου να συλλέξει δεδομένα.

Πιο αναλυτικά, ο κοινωνιολόγος, φιλόσοφος, παιδαγωγός και απόστρατος αξιωματικός, Ιλια Καϊτέζ ανέφερε σε εκπομπή τηλεοπτικού δικτύου της χώρας του πως πίσω από την όμορφη αυτή παρουσία, βρίσκονται μυστικές υπηρεσίες που θέλουν το κακό της Σερβίας.

«Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή και στην πολιτική. Κάποιοι θα σκεφτούν πως είναι προσωπικό της σχέδιο αλλά αργότερα θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα καλά σχεδιασμένο πρότζεκτ πίσω από το οποίο βρίσκονται σοβαρές υπηρεσίες πληροφοριών, κυρίως Δυτικών των οποίων υπεργολάβος σε αυτούς τους τομείς είναι η κροατική υπηρεσία πληροφοριών», ήταν η άποψη που διατύπωσε ο Καϊτέζ λέγοντας εν συνεχεία πως

«Αυτό που προσελκύει τους περισσότερους ανθρώπους είναι το γυμνό που αγγίζει τα όρια της πορνογραφίας. Και τότε είναι ένα δόλωμα για τον ανδρικό πληθυσμό, έτσι ώστε να γίνει το επόμενο βήμα το οποίο είναι διακριτικά δοσολογημένο μάρκετινγκ υπέρ της Κροατίας και της δυτικής δημοκρατίας και θα αποδειχτεί πως είναι εναντίον των Σέρβων. Υπάρχει ένα συλλογικό παθολογικό μίσος και στο τέλος αυτές οι έξαλλες εικόνες θα στραφούν υπέρ της Κροατίας, της ανεξαρτησίας της και της νέο-ιδεολογίας της Ουστάσι και εναντίον ημών των Σέρβων».

Σερβία και Κροατία αποτελούν κράτη με κακές διπλωματικές σχέσεις και αφορμή στέκεται ο λεγόμενος «Πόλεμος της Κροατίας». Η αιτία της διαμάχρης ήταν η αντίδραση των Σέρβων της Κροατίας στην απόσχιση από τη Γιουγκοσλαβία και ο υποβιβασμός τους σε μειονότητα, λόγω της απόσχισης της Κροατίας από τη Γιουγκοσλαβία.