Ο Μέσι γυρίζει το πιο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ζωής του (vids)
i

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει/©Photo by Alex Livesey - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι γυρίζει το πιο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ζωής του (vids)

Κώστας Τόπας 11:16 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι γυρίζει ντοκιμαντέρ τη ζωή του, με τις κάμερες να καταγράφουν πλάνα από τη διαδρομή του στο τελευταίο του Μουντιάλ, όπου εκεί ο Αργεντινός αστέρας έμελλε να γράψει ιστορία.

Το ντοκιμαντέρ για τον Ντιέγκο Μαραντόνα κυκλοφόρησε το 2019 και ήταν πολύ δημοφιλές. Απεικόνιζε την ιστορία του «Ντιεγκίτο», του θρύλου της Αργεντινής, που σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986. Από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε τον Μαραντόνα, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Μάλιστα, ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με επτά γκολ και στο τέλος κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι παίκτες της Αργεντινής τραγουδούν τη νέα εκδοχή του «Muchachos»: «Κερδίσαμε το τρίτο και λέμε στον Ντιέγκο να αναπαυθεί εν ειρήνη» (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:47 - 20.12.2022

Οι παίκτες της Αργεντινής τραγουδούν τη νέα εκδοχή του «Muchachos»: «Κερδίσαμε το τρίτο και λέμε στον Ντιέγκο να αναπαυθεί εν ειρήνη» (vids)

Οι παίκτες της Αργεντινής τροποποίησαν τους στίχους του φοβερού «muchachos», μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πλέον, όλα τα ρεκόρ του «Pulga» είναι γνωστά. Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν όμως για τον Λιονέλ Μέσι, είναι ότι ο αστέρας της «Αλμπισελέστε» ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, γι' αυτό και οι κάμερες τον παρακολουθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Copa America που κατέκτησε η Αργεντινή το 2021 μέσα στη Βραζιλία, όπου παρουσιάζεται μεταξύ άλλων η ανατριχιαστική ομιλία του Μέσι πριν τον αγώνα και τα δάκρυα του Ντι Μαρία.

Με τη σειρά του, ο κορυφαίος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, Ασίφ Καπάντια εξέφρασε την επιθυμία του να δημιουργήσει μια ταινία του Λιονέλ Μέσι μετά τον θρίαμβο του τελευταίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. 

«Με συγχωρείτε, αλλά νιώθω ότι πρέπει να το βάλω έξω. Αγαπητέ Λιονέλ Μέσι, ξέρω ότι μάλλον είσαι απασχολημένος και χρειάζεσαι διακοπές, αλλά αν σε ενδιαφέρει να ειπωθεί η επική ιστορία σου κάποια στιγμή, σίγουρα με ενδιαφέρει και είμαι διαθέσιμος!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Καπάντια, ο οποίος στο παρελθόν σκηνοθέτησε και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα.