Μαραντόνα Τζούνιορ: «Ο πατέρας μου βλέπει υπερήφανος από ψηλά»
i

printscreen

Μαραντόνα Τζούνιορ: «Ο πατέρας μου βλέπει υπερήφανος από ψηλά»

Sportal newsroom 10:52 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 20.08.2024

Βέβαιος πως ο πατέρας το θα ήταν υπερήφανος για αυτή την ομάδα της Αργεντινής δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ.

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Ιταλία και σχέσεις με τον πατέρα του δεν απέκτησε παρά μόνο στο τελευταίο στάδιο της ζωής του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ωστόσο, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ ζει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν πραγματικός Αργεντινός.

Ο 36χρονος Ντιέγκο Τζούνιορ, που γεννήθηκε λίγο μετά την κατάκτηση από τον πατέρα του Μουντιάλ του 1986, εξακολουθεί να ζει στην πόλη που γεννήθηκε (Νάπολι), αλλά βιώνει το τουρνουά του Κατάρ με τον παλμό του… Μπουένος Αϊρες!

«Το ζω σαν τρελός. Βλέπω όλους τους αγώνες, μαθαίνω όλα τα νέα… Θέλω η Αργεντινή να βάλει το τρίτο αστέρι στη φανέλα της επειδή αυτά τα παιδιά πραγματικά το αξίζουν. Ελπίζω να κατακτήσουν το Μουντιάλ , διότι πραγματικά τα δίνουν όλα για τη φανέλα» σχολίασε.

Κάνοντας μια... εκτίμηση για το πώς θα αισθανόταν ο πατέρας του παρακολουθώντας αυτήν την ομάδα ο Ντιέγκο Τζούνιορ ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα ήταν αινθουσιασμένος για το πώς υπερασπίζονται τη φανέλα και την επιθυμία που δείχνουν να τα καταφέρουν. Είμαι βέβαιος πως ο πατέρας μου παρακολουθεί υπερήφανος από εκεί ψηλά».