Το παθιασμένο φιλί Μέσι και Εμπαπέ πριν τον τελικό (pics)

Το παθιασμένο φιλί Μέσι και Εμπαπέ πριν τον τελικό (pics)

Sportal newsroom 11:16 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 20.08.2024

Μια άλλη διάσταση του τελικού του Μουντιάλ 2022 και της «μάχης» Μέσι - Εμπαπέ, έδωσε ο διάσημος street artist, Tvboy.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τη ζωγραφική του. Προφανώς δε θα είναι και η τελευταία. Ο Σαλβατόρε Μπενιντέντε ήξερε πάντα να πιάνει το κλίμα των ημερών και γέμιζε τους δρόμους με graffities που κάνουν τον κόσμο να στέκεται και να τα κοιτάζει.

Αρχικά ζωγράφιζε στους δρόμους του Μιλάνου, όπου και μεγάλωσε. Στα 16 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά, σπούδασε γραφιστική και άλλαξε το όνομά του στο καλλιτεχνικό Tvboy.

Με αυτό άρχισε να γίνεται γνωστός στον χώρο των street artists, αποφάσει να φύγει από την Ιταλία και να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, όπου και βρήκε μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης, όπως πιστοποιούν οι δουλειές του σε τοίχους.

Συγκλονιστική συνέντευξη του Κιλιάν Εμπαπέ: «Ο πρώτος μου τελικός Μουντιάλ ήταν για ένα πλαστικό τρόπαιο και ένα βιβλίο ζωγραφικής»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:59 - 18.12.2022

Συγκλονιστική συνέντευξη του Κιλιάν Εμπαπέ: «Ο πρώτος μου τελικός Μουντιάλ ήταν για ένα πλαστικό τρόπαιο και ένα βιβλίο ζωγραφικής»

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποκάλυψε στο «Players' Tribune» φοβερές στιγμές από την παιδική του ηλικία, λίγες ώρες πριν τον τελικό στο Κατάρ.

Η τελευταία εξ αυτών; Αφορά τον σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μπλέκει όλη την ιστορία με το Κατάρ και τις απαγορεύσεις τόσο της κυβέρνησης της χώρας, όσο και της FIFA για πράγματα που αφορούν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ένα graffiti με τους Μέσι και Εμπαπέ να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα και να φέρουν στα μπράτσα τους τα περιβραχιόνια που γράφουν One Love. Το γκράφιτι είναι στους δρόμους της Βαρκελώνης, εκεί όπου βρίσκεται και ένα παρόμοιο του ίδιου ανθρώπου. Αυτό που Μέσι και Κριστιάνο δίνουν φιλί στο στόμα, με τον Αργεντινό να κρατά ένα τριαντάφυλλο στο χέρι.

Ο Tvboy έχει προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις και στην Ιταλία, αλλά εκεί γρήγορα τα γκράφιτι που έκανε σβήστηκαν. Όπως εκείνο που είχε ζωγραφίσει τον περαμένο Μάρτιο, με τον Ματέο Σαλβίνι (Λέγκα του Βορρά) και τον Λουίτζι Ντι Μάιο (υπουργός εξωτερικών και πρόεδρος του κίνηματος Five Stars) να φιλιούνται στο στόμα σε κεντρικό σημείο της Ρώμης. Προκάλεσε σοκ και οι αρχές έσπευσαν να το καθαρίσουν από τον τοίχο.