Ο Εμανουέλ Μακρόν επιστρέφει στο Κατάρ για τον τελικό με εκλεκτούς καλεσμένους και ειδικό ρομπότ
i

Μακρόν/©Twitter

Ο Εμανουέλ Μακρόν επιστρέφει στο Κατάρ για τον τελικό με εκλεκτούς καλεσμένους και ειδικό ρομπότ

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:38 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 20.08.2024

Ο Γάλλος Πρόεδρος επιφυλάσσει μία ωραία έκπληξη στον αγώνα των «τρικολόρ» με την Αργεντινή.

Δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάσει ο Εμανουέλ Μακρόν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γάλλος πρόεδρος παρακολούθησε από κοντά και τον ημιτελικό των «τρικολόρ» με το Μαρόκο, έχοντας μάλιστα αρκετό άγχος για την έκβαση της αναμέτρησης. Ηρέμησε μόνο όταν η εθνική ομάδα της χώρας του πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Μουανί.  

Ο Μακρόν είναι φανατικός με το ποδόσφαιρο. Υποστηρίζει τη Μαρσέιγ και φυσικά την εθνική ομάδα. Τα συνεχή ταξίδια του για να παρακολουθήσει παιχνίδια, κυρίως στο εξωτερικό, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Ιδιαίτερα το τελευταίο στο Κατάρ για τον ημιτελικό, προκάλεσε αρνητικά σχόλια, όπως και η είδηση ότι θα δώσει το παρών στον τελικό. 

Το ρομπότ θα κάνει πάταγο

Ο Γάλλος πρόεδρος φυσικά δεν είναι κάποιος τυχαίος. Γνωρίζει την έντονη κριτική, που του ασκείται για τις μετακινήσεις του με το αεροπλάνο, εξαιτίας της αγάπης του για το ποδόσφαιρο. Θα δώσει λοιπόν ηχηρή απάντηση αύριο σε όσους του κάνουν «πόλεμο» γι' αυτό το θέμα. Είναι μετρ στα επικοινωνιακά κόλπα. Δεν θα επιστρέψει μόνος του στο Κατάρ. Αυτή την φορά θα έχει μαζί του ένα ρομπότ γαλλικής κατασκευής που θα συνδεθεί με ένα νοσοκομείο στην Αργεντινή, για να δουν το παιχνίδι τα νοσηλευόμενα παιδιά. Μαρκόν vs Επικριτές Μακρόν 5-0 από τα αποδυτήρια!!!

Δεν θα μείνει όμως μόνο σε αυτό. Πρέπει να υπάρχει και glamour στην όλη ιστορία. Θα συνοδεύεται από δύο κυρίες. Την Στεφανί Φραπάρ που έγραψε ιστορία στο Κατάρ καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε αγώνα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Εκτός από την Φραπάρ, ο Γάλλος Πρόεδρος θα έχει στο πλευρό του την Αιγύπτια Φέρρα Ελντιμπάνι. Η διάσημη μέτζο-σοπράνο ερμήνευσε τον γαλλικό εθνικό ύμνο «La Marseillaise» στον εορτασμό της επανεκλογής του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Champ de Mars κοντά στον Πύργο του Άιφελ στις 24 Απριλίου στο Παρίσι. 

Την έχει έτοιμη να τραγουδήσει ξανά τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου από τους «τρικολόρ». Ο Μακρόν κάλεσε επίσης τον Πλατινί, ο οποίος αρνήθηκε να πάει στο Κατάρ και τον Καρίμ Μπενζεμά, που έχει «στραβώσει» με τον προπονητή της εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν. Έχουν και οι Γάλλοι τις κόντρες τους...