Ο Μέσι έλαβε ως δώρο παντόφλες και έστειλε παραγγελία για όλη την οικογένεια (pic)
i

Μέσι/©Intime

Ο Μέσι έλαβε ως δώρο παντόφλες και έστειλε παραγγελία για όλη την οικογένεια (pic)

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:32 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 20.08.2024

Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων του σούπερ σταρ της Αργεντινής με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Ένα ξεχωριστό και συμβολικό δώρο έλαβε ο Λιονέλ Μέσι ως επιβράβευση για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εταιρεία δημιούργησε παντόφλες στα χρώματα της σημαίας της Αργεντινής, προσθέτοντας τον αριθμό 10. Αυτόν που έχει στην φανέλα του ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε». 

Ο Μέσι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το μήνυμα που έστειλε προς ιδιοκτήτη της εταιρείας, το οποίο αναφέρει τα εξής: «Γεια σου Luciano, όλα καλά; Είμαι ο Λέο, ήθελα να σε ευχαριστήσω για το δώρο που μου έστειλες. Είναι πολύ καλό και το κουτί είναι επίσης εντυπωσιακό. Ήθελα να δω αν θα μπορούσατε να φτιάξετε μερικά ζευγάρια για τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Τα μεγέθη είναι 33,29,26 και για την Antonlela 35. Για εμένα αυτά που μου ταιριάζουν είναι τα νούμερα 42/43. Μόλις είδα τα μηνύματα που μου είχες στείλει!

Μάθαμε τελικά τα νούμερα των υποδημάτων που ταιριάζουν στα μέλη της οικογένειας του Μέσι. Οι παντόφλες είναι όντως εντυπωσιακές και αν διατεθούν στην αγορά προς πώληση αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες. Στείλτε μήνυμα στον Λουτσιάνο για να μπείτε σε λίστα αναμονής. Ο Μέσι θα επιστρέψει στο Παρίσι με σούπερ παντόφλες.