Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί έκανε ...ντρίμπλα στα μέτρα ασφαλείας και έδωσε εισιτήριο σε Μαροκινό οπαδό (vid)
i

Μαρόκο/©Intime

Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί έκανε ...ντρίμπλα στα μέτρα ασφαλείας και έδωσε εισιτήριο σε Μαροκινό οπαδό (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:56 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Ο προπονητής του Μαρόκου έσπασε την «άμυνα» των ανδρών ασφαλείας.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαρόκου είναι συγκλονιστικός εντός και εκτός γηπέδου. Πριν από τον αγώνα με την Ισπανία, κατά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο, είδε τους Μαροκινούς οπαδούς να αποθεώνουν την αποστολή. Ένας εξ αυτών άρχισε να φωνάζει και να ζητεί εισιτήριο για το παιχνίδι με την Ισπανία. Ο Ρεγκραγκί, όπως θα δείτε στο βίντεο, όχι μόνο δεν τον αγνόησε αλλά έκανε τα πάντα για να ικανοποιήσει την επιθυμία του.  

Ο οπαδός «τρελάθηκε» και έστειλε φιλιά στον Ρεγκραγκί, φωνάζοντας πανευτυχής και συγκινημένος: «Σε αγαπώ Ουαλίντ Ρεγκραγκί». 

Οι υποστηρικτές των «λιονταριών του Άτλαντα» αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν εισιτήρια εν όψει του αγώνα με την Ισπανία. Η Βασιλική Ομοσπονδία του Μαρόκου παρενέβη και μοίρασε κάποια δωρεάν στους οπαδούς που δεν μπόρεσαν να αγοράσουν στη Ντόχα λόγω έλλειψης και ακριβών τιμών. Η μόνη απαίτηση που επέβαλε η ομοσπονδία ήταν η υποχρέωση των οπαδών να διαθέτουν μαροκινό διαβατήριο. 

Μαρόκο/©Intime

Η FIFA διέθεσε 5.000 επιπλέον εισιτήρια στους Μαροκινούς για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Οι οπαδοί βρήκαν σύμμαχό τον Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι, ο οποίος αγόρασε χιλιάδες εισιτήρια για τον αγώνα και τους τα πρόσφερε.