Ο «προφήτης» Ντιέγκο και ο τελικός του Μουντιάλ
i

Μαραντόνα/ © Screenshot, via Twitter

Ο «προφήτης» Ντιέγκο και ο τελικός του Μουντιάλ

Πάνος Μαλακτάρης • 14:30 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 20.08.2024

Μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μαραντόνα έγιναν η αφορμή για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με πολύ ιδιαίτερη σημειολογία

Ο τεράστιος Ντιεγκίτο αρεσκόταν συχνά πυκνά να κάνει την εμφάνισή του ως καλεσμένος σε διάφορες εκπομπές. Ως γνωστόν επίσης, ό,τι προβάλλεται στην εποχή του ίντερνετ, δε χάνεται ποτέ. Παράλληλα η παρατηρητικότητα, η οξυδέρκεια και η φαντασία των χρηστών του διαδικτύου μας χαρίζουν σταθερά πολλές κορυφαίες στιγμές. 

Η φοβερή διαφήμιση αργεντίνικης μπύρας με το «Τι κοιτάς ανόητε» του Μέσι (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:03 - 15.12.2022

Η φοβερή διαφήμιση αργεντίνικης μπύρας με το «Τι κοιτάς ανόητε» του Μέσι (vid)

Γνωστή αργεντίνικη μάρκα μπύρας δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο για να ενθαρρύνει τους Αργεντινούς οπαδούς και τους παίκτες της «Αλμπισελέστε», συμπεριλαμβάνοντας και την επική ατάκα του Λιονέλ Μέσι.

Μία από αυτές έκανε την εμφάνισή της πριν λίγες μόλις ώρες, όταν κάποιος απομόνωσε ένα στιγμιότυπο από μια επίσκεψη του Ντιέγκο σε τηλεοπτικό πλατό εκπομπής. Τι το περίεργο και το αξιοπρόσεκτο έχει αυτό το στιγμιότυπο όμως; Αρχικά να θυμίσουμε πως ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Το κρατάμε αυτό. 

Στο κλικ που απομονώθηκε λοιπόν, βλέπουμε πίσω από τον Ντιέγκο να αναγράφεται «18 DIC», ή18 Diciembre, δηλαδή 18 Δεκεμβρίου. Και στο «σουπεράκι» από κάτω διαβάζουμε «Nuestro regalo de fin de Ano», δηλαδή «το δώρο μας για το τέλος του χρόνου», ειπωμένο από τον ηγέτη της τελευταίας φοράς που η Αργεντινή κατόρθωσε να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια, το μακρινό 1986. 

Aν θα αποδειχτεί προφητικό ή όχι, δεν απομένουν παρά λίγα μόνο 24ωρα ώστε να το διαπιστώσουμε. Αυτό πάντως που μπορούμε με σιγουριά να πούμε και να συμφωνήσουμε όλοι, είναι πως το ίντερνετ και αυτά που οι ανά τον κόσμο χρήστες καθημερινά σκαρφίζονται, σίγουρα δεν στερούνται φαντασίας!