Τι είναι αυτό που φαίνεται να βάζει στη μύτη του Νεϊμάρ ο Κασεμίρο;
i

Marvin Ibo Guengoer/Getty Images/Ideal Images

Τι είναι αυτό που φαίνεται να βάζει στη μύτη του Νεϊμάρ ο Κασεμίρο;

Πάνος Μαλακτάρης • 14:52 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Ένα σχετικά περίεργο όσο και αστείο στιγμιότυπο μας χάρισαν οι δύο σταρ της Σελεσάο στο ματς με την Νότια Κορέα

Η αναμέτρηση για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Βραζιλία και την Νότια Κορέα δεν κατάφερε να μας κρατήσει σε αγωνία για πολύ. Η παράσταση των παικτών του Τίτε έγειρε γρήγορα την πλάστιγγα του ενδιαφέροντος μόνο στο πόσα τέρματα θα γράψει στο τέλος το «κοντέρ».

Ωστόσο ένα κερδισμένο φάουλ έγινε η αφορμή για αρκετή συζήτηση και σχόλια, με ό,τι έγινε μεταξύ Νεϊμάρ και Κασεμίρο. Ο σταρ της Παρί ετοιμαζόταν να εκτελέσει το φάουλ, όταν τον πλησίασε ο Κασεμίρο και φάνηκε σαν να του ψιυθρίζει κάτι και μετά να πλησιάζει το χέρι του στη μύτη του συμπαίκτη του.

Με μια δεύτερη πιο προσεκτική ματιά πάντως, διαπιστώνουμε πως φαίνεται απλώς σαν να του καθαρίζει κάποιο σκουπιδάκι, παρά σαν να του βάζει κάτι στα ρουθούνια, όπως μερικοί έσπευσαν να εικάσουν.

Από τη μεριά τους Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως πιθανότατα του βάζει μια ειδική αλοιφή που χρησιμοποιείται για τη διάνοιξη των αναπνευστικών οδών και βοηθά στην σωστή αναπνοή των αθλητών.

Ούτε αυτό φαίνεται ιδιαίτερα κοντά στην πραγματικότητα τελικά, μιας και όσο το βλέπουμε τόσο περισσότερο καταλήγουμε στην χιουμοριστική προσέγγιση που επιχειρεί και το βίντεο το οποίο παραθέτουμε, στο οποίο ο χρήστης του twitter διερωτάται «άραγε πόσα χρήματα έχει ο Νεϊμάρ ώστε να μπορεί να πληρώνει τον Κασεμίρο να του σκουπίζει τη μύτη πριν εκτελέσει φάουλ;»