Το ελληνικό εστιατόριο που επισκέφθηκε στο ρεπό του ο Ροντρίγκο ντε Πολ στη Ντόχα
i

Ντε Πολ /© Screenshot, via Instagram

Το ελληνικό εστιατόριο που επισκέφθηκε στο ρεπό του ο Ροντρίγκο ντε Πολ στη Ντόχα

Πάνος Μαλακτάρης • 19:03 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 20.08.2024

Ο Αργεντινός μέσος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της Τετάρτης (14/12) και διάλεξε να το περάσει τρώγοντας θαλασσινά στη φημισμένη ελληνική ψαροταβέρνα «Μάνος».

Λίγες στιγμές χαλάρωσης είναι πάντα απαραίτητες πριν από μια μεγάλη αναμέτρηση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη μεγαλύτερη εξ' αυτών, τον τελικό ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ροντρίγκο ντε Πολ δεν αποτέλεσε εξαίρεση, περνώντας με αγαπημένα του πρόσωπα τη μέρα του. Πού έγινε αυτό; Στην πασίγνωστη ψαροταβέρνα «Μάνος», την οποία ο Έλληνας ιδιοκτήτης της έχει κατορθώσει να καταστήσει ως σημείο αναφοράς πολλών διασήμων ανά τον κόσμο. 

Ο Μάνος Μάγκος, περί ου ο λόγος, ξεκίνησε από μια μικρή ταβέρνα στη Σύμη, το 2020 τον βρήκε να επεκτείνεται και στα τουρκικά παράλια, ενώ εδώ και σχεδόν 2 μήνες έχει «ανοίξει» τις δραστηριότητές του και στην Ντόχα του Κατάρ, στην περίφημη συνοικία Pearl. 

Έτσι και ενώ έχουν περάσει ήδη αρκετά ονόματα τις πόρτες του γνωστού εστιατορίου, ήρθε και η παρουσία του Ντε Πολ με τον αδερφό της συντρόφου του Τίνι Στόεσελ, τον Φρανσίσκο. Το μενού σύμφωνα με πληροφορίες περιελάμβανε πέρα από εκλεκτούς μεζέδες, και το παραδοσιακό σπάσιμο πιάτων το οποίο για κάποιο λόγο συνεχίζει να έχει τρομερή απήχηση στους απανταχού επισκέπτες ελληνικών μαγαζιών ανά τον κόσμο.

Όλη η παρέα του Αργεντινού άσσου έδειξε να περνάει πολύ όμορφα, με τον ντε Πολ να είναι μονίμως χαμογελαστός απολαμβάνοντας την καλή παρέα κοντινών του ανθρώπων. Το δικαιούταν αναμφισβήτητα μετά την πρόκριση σε βάρος της Κροατίας, κι ενώ οι Γάλλοι τους περιμένουν στο μεγαλύτερο ραντεβού της ιστορίας τους από το 1986 και εντεύθεν.