Χακίμι, Μπουφάλ και Ρεγκραγκί έφτασαν στον ημιτελικό, έχοντας την πιο δυνατή υποστήριξη.
Μάνα είναι μόνο μία. Και όταν αποφασίζει να παρακολουθήσει από κοντά ποδοσφαιρικό αγώνα, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Οι μαμάδες των παικτών του Μαρόκου αποφάσισαν να αναλάβουν δράση στο Κατάρ. Να βρεθούν στο πλευρό των γιων τους κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να τους δώσουν επιπλέον δύναμη και κίνητρο προκειμένου να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες. Μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει περίφημα γιατί οι κανακάρηδες έφτασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, γράφοντας ιστορία.
Η μητέρα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί, Φατιμά, που ζει στο Παρίσι για περισσότερα από 50 χρόνια, δεν ταξίδεψε ποτέ για να τον παρακολουθήσει ως παίκτη ή προπονητή. Όμως επέμενε να βρεθεί στο Κατάρ. Το μητρικό ένστικτο που λένε... Μετά την πρόκριση στα προημιτελικά ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαρόκου κινήθηκε προς την εξέδρα. Για να πανηγυρίσει με την μητέρα του.
Η μαμά του Χακίμι δεν αρκείται στις αγκαλιές. Δεν ηρεμεί αν δεν φιλήσει τον Ασχράφ, όπως συνέβη μόλις σημείωσε το πέναλτι στο παιχνίδι με την Ισπανία.
Η μητέρα του Χακίμι ήθελε να τον κάνει κολυμβητή αλλά πλέον δεν το μετανιώνει. Τον έχει «τρελάνει» στα φιλιά στο Κατάρ. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αρχικά αντιδρούσε αμήχανα αλλά στην πορεία το συνήθισε. Άλλωστε η χαρά του είναι μεγάλη τη στιγμή των πανηγυρισμών και κάμπτει κάθε ενδοιασμό.
14:58 - 12.12.2022
Σπουδαία κίνηση από τον Ζιγιές: Δώρισε τα μπόνους από την εθνική ομάδα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο Μαρόκο
Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Χακίμ Ζιγιές, καθώς αποφάσισε να δωρίσει όλα τα μπόνους του από την εθνική ομάδα, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη χώρα του.
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιριστής ομοσπονδίας του Μαρόκου επέμεινε πριν από την έναρξη του τουρνουά να παραβρεθούν στους αγώνες τα μέλη των οικογενειών των παικτών. Η μαμά του Σοφιάν Μπουφάλ είναι πιο δυναμική. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά την πρόκριση στο παιχνίδι με την Πορτογαλία και χόρεψε με τον γιο της.
Ο Μπουφάλ αποκάλυψε σε μία πρόσφατη συνέντευξη του: «Σηκωνόταν κάθε ημέρα στις 6 το πρωί για να πάει στη δουλειά. Θυσίασε τη ζωή της για εμένα. Έπρεπε να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για εκείνη. Για να την βοηθήσω...». Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει να γίνει αν το Μαρόκο καταφέρει να προκριθεί σε βάρος της Γαλλίας και να αγωνιστεί στον τελικό.