Χωρίς Ουπαμεκανό και Ραμπιό η ενδεκάδα της Γαλλίας, με βασικό Μαζραουί και τριάδα πίσω το Μαρόκο (pics)
i

Ο Ουπαμεκανό / © Twitter

Χωρίς Ουπαμεκανό και Ραμπιό η ενδεκάδα της Γαλλίας, με βασικό Μαζραουί και τριάδα πίσω το Μαρόκο (pics)

Sportal newsroom 20:19 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της Γαλλίας και του Μαρόκου για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Όλα είναι έτοιμα για τη σπουδαία αναμέτρηση της Γαλλίας με το Μαρόκο, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος της Αργεντινής στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ την ερχόμενη Κυριακή (18/12, 17:00).

Λίγη ώρα πριν τη μεγάλη «μάχη» έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τους «τρικολόρ» να έχουν δύο σημαντικές απουσίες και τους Αφρικανούς  να προχωρούν σε έκπληξη όσον αφορά τη διάταξη τους.

Συγκεκριμένα, ο Ντιντιέ Ντεσάν παρατάσσει την ομάδα του χωρίς τους Ουπαμεκανό και Ραμπιό, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση και τη θέση στο αρχικό σχήμα παίρνουν οι Κονατέ και Φοφανά.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Φοφανά, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Εμπαπέ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί παρατάσσει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, κάτι το οποίο αποτελεί έκπληξη, ενώ επιστρέφει ο Μαζραουί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ενδεκάδα του Μαρόκου: Μπόνο, Χακίμι, Αγκέρ, Ελ Γιακίμ, Σαΐς, Μαζράουι, Ουνάχι, Άμραμπατ, Ζίγιες, Μπουφάλ, Εν Νεσιρί