Η συγκινητική ανάρτηση των Μπακς με σημαιοφόρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
i

©Imago

Η συγκινητική ανάρτηση των Μπακς με σημαιοφόρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ευτυχία Οικονομίδου 21:28 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 26.07.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής και προκάλεσαν... ανατριχίλα μόλις βγήκαν πρώτοι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τους Μιλγουόκι Μπακς να υμνούν τον αστέρα τους.

Συγκινητικές στιγμές, στιγμές ανατριχίλας και θαυμασμού έλαβαν χώρα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στον Σηκουάνα, με την ελληνική αποστολή να βγαίνει, ως είθισται, πρώτη στην παρέλαση των Εθνών και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να είναι οι περήφανοι σημαιοφόροι.

Δύο αθλητές με πολλές δυσκολίες στον δρόμο τους μέχρι να πετύχουν την διεθνή τους καριέρα έγιναν αποδέκτες αυτής της ύψιστης τιμής και δε μπορούσαν να είναι περισσότερο χαρούμενοι γι' αυτό, με τα υπόλοιπα 98 μέλη να βρίσκονται επίσης στο πλοιάριο.

Οι Μιλγούκι Μπακς δεν γινόταν να μην κάνουν τη δική τους ανάρτηση στήριξης του αστέρα τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο και προχώρησαν στο ανάλογο post στον λογαριασμό τους στο «Χ» κάνοντας λόγο για όσα πέρασε ο «Greek Freak» μέχρι να βρεθεί σε αυτή την κορυφαία στιγμή της καριέρας του.

Ανατριχίλα: Η στιγμή που εμφανίστηκε το πλοιάριο της ελληνικής αποστολής με σημαιοφόρους Ντρισμπιώτη και Αντετοκοκούνμπο (vid)

Ανατριχίλα: Η στιγμή που εμφανίστηκε το πλοιάριο της ελληνικής αποστολής με σημαιοφόρους Ντρισμπιώτη και Αντετοκοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βγήκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ως σημαιοφόροι της Ελλάδας και προκάλεσαν συγκίνηση.

«Απλώς ένα παιδί από τα Σεπόλια που εκπροσωπεί την χώρα του», έγραψαν οι Μπακς συνοδευόμενο από μία φωτογραφία του μικρού Γιάννη που κρατάει την ελληνική σημαία.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });