«Πάμε να τους γαμ@@@με»: Απίθανη κραυγή από τον  Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

«Πάμε να τους γαμ@@@με»: Απίθανη κραυγή από τον Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 12:12 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 06.08.2024

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι πάντα ένθερμος στο πλευρό της Εθνικής και δίνει το σύνθημα στους Έλληνες παίκτες για να συνεχίσουν το καλό ξεκίνημα απέναντι στη Γερμανία στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία στον πρώτο χρονικά προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πέρασε το κρίσιμο εμπόδιο της Αυστραλίας και με τη βοήθεια της Σερβίας που πήρε την απαραίτητη διαφορά απέναντι στο Νότιο Σουδάν προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης αποσκοπώντας σε κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Να περάσει στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Απέναντί της έχει τα «πάντσερ», που όχι μόνο αποτελούν ένα από τα φαβορί των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά είναι και μία καλοδομημένη ομάδα που παίζει σύγχρονο μπάσκετ. Παράλληλα, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2023 ήταν εκείνοι που στο EuroBasket 2022 είχαν αποκλείσει την Ελλάδα ξανά στην φάση των «8».

Μεγάλη στιγμή για την Εθνική μπάσκετ, για το back to back ο Τεντόγλου: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών την Τρίτη (6/8)

Μεγάλη στιγμή για την Εθνική μπάσκετ, για το back to back ο Τεντόγλου: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών την Τρίτη (6/8)

Ο προημιτελικός της Εθνικής μπάσκετ ανδρών και ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών την Τρίτη 6 Αυγούστου.

Η «επίσημη αγαπημένη» έκανε ένα δυναμικότατο ξεκίνημα στην αναμέτρηση και μάλιστα μόλις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το alley oop κάρφωμα για το 2-8 στο 3', ο ελληνικός πάγκος πήρε πραγματικά... φωτιά. Ανάμεσά τους ξεχώρισε ο πάντα ένθερμος υποστηρικτής του «Greek Freak» και της Εθνικής ομάδας, Θανάσης Αντετοκούνμπο, δίνοντας το σύνθημα σε... έξαλλη κατάσταση. «Πάμε να τους γαμ@@@με», φώναξε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του για να τους δώσει θάρρος και έξτρα κίνητρο να συνεχίσουν με το ίδιο τέμπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });