Πόση διαφορά ύψους έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη;

Πόση διαφορά ύψους έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη;

Sportal newsroom 12:00 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 10.07.2024

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στη χθεσινή της συνεδρίαση ότι Σημαιοφόροι για την Ελλάδα στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Ποια είναι η διαφορά ύψους ανάμεσα στους δύο αθλητές;

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 μετά από απόφαση της ΕΟΕ.

Η πρώτη ανάρτηση της Ντρισμπιώτη μετά τον ορισμό της ως σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Συγκίνηση και περηφάνεια»

Η πρώτη ανάρτηση της Ντρισμπιώτη μετά τον ορισμό της ως σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Συγκίνηση και περηφάνεια»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η ανάρτηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του βάδην στο instagram μετά την απόφαση της ΕΟΕ.

Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό χθες (9/7) με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία όσον αφορά τον «Greek Freak» αποφάσισε ομόφωνα μιας και ο Μίλτος Τεντόγλου ως βασικός υποψήφιος αρνήθηκε ευγενικά να είναι σημαιοφόρος.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι υποψήφιες ήταν τέσσερις με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να είναι η επικρατέστερη, μετά την άρνηση της Κατερίνας Στεφανίδη να είναι στη δυάδα των σημαιοφόρων.

Ποια είναι άραγε η διαφορά ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισπμιώτη; Μισό μέτρο χωρίζει τους δύο αθλητές, καθώς ο «Greek Freak» έχει ύψος 2.11μ κι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην έχει ύψος 1,61μ.

Η ενημέρωση της ΕΟΕ:

«H Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε ότι Σημαιοφόροι για την Ελλάδα στην Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

H απόφαση για τον Αντετοκούνμπο ήταν ομόφωνη ενώ η πρωταθλήτρια του βάδην επελέγη μετά από ψηφοφορία μεταξύ τεσσάρων αθλητριών, των Μαρία Σάκκαρη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ακολουθώντας την εθιμοτυπική διαδικασία για την επιλογή του Σημαιοφόρου ήρθε πριν από τη συνεδρίαση, σε επαφή με μεταλλιούχους Ολυμπιονίκες. Ωστόσο τόσο ο Μίλτος Τεντόγλου όσο και η Κατερίνα Στεφανίδη ζήτησαν να μην είναι Σημαιοφόροι για να μην αλλάξουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Eπίσης λήφθηκε υπόψη και το πρόγραμμα των αθλητών και των αθλητριών που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν πριν από τους αγώνες τους.

Η Ολομέλεια αποφάσισε επίσης ομόφωνα, να προταθεί ο κ. Σπύρος Καπράλος, για Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, διεκδικώντας για δεύτερη φορά την ανανέωση της θητείας του.

Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο με τα στιγμιότυπά του από το Προολυμπιακό Τουρνουά (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

08:53 - 10.07.2024

Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο με τα στιγμιότυπά του από το Προολυμπιακό Τουρνουά (vid)

Τα καρφώματα, οι τάπες, οι πανηγυρισμοί του Θανάση και η χαρά της μητέρας του Βερόνικα. Αυτά ήταν τα στιγμιότυπα που ανήρτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα κοινωνικά δίκτυα από τη δράση του ΣΕΦ, που οδήγησε στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τέλος ομόφωνα έγινε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου στις 21-22 Σεπτεμβρίου, για τη διεξαγωγή του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });