Νέο μήνυμα στήριξης των Μπακς στην Εθνική Ελλάδας

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Νέο μήνυμα στήριξης των Μπακς στην Εθνική Ελλάδας

Ευτυχία Οικονομίδου 17:18 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 27.07.2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν να δείχνουν την στήριξή τους στην Ελλάδα και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν σταματούν να δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ενισχύει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Τα «Ελάφια» έκαναν ήδη μία συγκινητική ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου (26/07) κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, όταν φάνηκε ο Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, όπου έγραψαν «Απλά ένα παιδί από τα Σεπόλια που εκπροσωπεί την χώρα του», συνοδεύοντας αυτά τα λόγια και με σχετική φωτογραφία, όπου ο «Greek Freak» είναι τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Η συγκινητική ανάρτηση των Μπακς με σημαιοφόρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η συγκινητική ανάρτηση των Μπακς με σημαιοφόρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής και προκάλεσαν... ανατριχίλα μόλις βγήκαν πρώτοι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τους Μιλγουόκι Μπακς να υμνούν τον αστέρα τους.

Ξανά, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στην φάση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, που διεξάγεται στη Λιλ, οι Μπακς ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Ελλάδα, αλλά και στον σταρ τους Γιάννη Αντετοκούνμπο αναρτώντας μία εντελώς «γαλανόλευκη» φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο «Χ».

Δείτε την ανάρτηση:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });