Ο Άντονι Έντουαρντς στο ρεπό της Team USA είδε... πινγκ πονγκ και πανηγύριζε με πάθος (vid)
i

printscreen

Ο Άντονι Έντουαρντς στο ρεπό της Team USA είδε... πινγκ πονγκ και πανηγύριζε με πάθος (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:08 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 30.07.2024

Μιας και δεν είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, μια μέρα μετά τη νίκη επί της Σερβίας, ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επέλεξε να παρακολουθήσει πινγκ πονγκ και ενθουσιάστηκε με το σπορ και τη νίκη-πρόκριση της συμπατριώτισσάς του.

Πλέον είναι και επίσημα ο πιο διάσημος φίλαθλος του πινγκ πονγκ. Ο τίτλος αυτός ανήκει δικαιωματικά στον Άντονι Έντουαρντς, καθώς εμφανίστηκε στο γήπεδο που η συμπατριώτισσά του, κινέζικης καταγωγής, Λίλι Ζανγκ, αντιμετώπιζε στη φάση των «32» την βραζιλιάνα, ιαπωνικής καταγωγής, Μπρούνα Τακαχάσι.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη τη μέρα που η εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ είχε ρεπό, δηλαδή την επομένη της νίκης της επί της Σερβίας στην πρώτη αγωνιστική του τουρνουά και ο 24χρονος σούπερ σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν έμεινε για ξεκούραση στο Ολυμπιακό Χωριό. Έκανε βόλτες δεξιά αριστερά, αλλά... κόλλησε με τη δράση στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Φάνηκε να ευχαριστείται το σπορ συνολικά, αλλά ειδικά τους πόντους της Ζανγκ, που εν τέλει επικράτησε με 4-2 σετ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Πλέον, ετοιμάζεται για το δικό του πρόγραμμα, καθώς την Τρίτη (30/7) προπονήθηκε μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια της Team USA και αύριο Τετάρτη (31/7) θα αντιμετωπίσουν το Νότιο Σουδάν. Την ομάδα που επίσης νίκησε στην πρεμιέρα της το Πουέρτο Ρίκο, ενώ πριν ταξιδέψουν στο Παρίσι είχαν αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ σε φιλικό ματς και είχαν χάσει με έναν πόντο και τελικό σκορ 101-100.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });