Η σοκαριστική στιγμή που Αμερικανίδα αθλήτρια χτυπάει στον βατήρα και η βουτιά της παίρνει μηδέν (vid)

Άλισον Γκίμπσον

Η σοκαριστική στιγμή που Αμερικανίδα αθλήτρια χτυπάει στον βατήρα και η βουτιά της παίρνει μηδέν (vid)

Κώστας Τόπας 15:35 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 08.08.2024

Η Άλισον Γκίμπσον βαθμολογήθηκε με μηδέν μετά από μια οδυνηρή σύγκρουση, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της στον βατήρα.

Η Άλισον Γκίμπσον της Ομάδας των ΗΠΑ σόκαρε τους θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων με την κατάδυσή της κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου τριών μέτρων γυναικών.

Καθώς βούτηξε από τον βατήρα για να εκτελέσει μία βουτιά 2½ περιστροφών προς τα εμπρός. Δεν υπολόγισε καλά όμως, με αποτέλεσμα τα πόδια της να χτυπήσουν στον βατήρα και να χαλάσει το άλμα της. Μετά από ένα δυνατό «μπαμ» και λαχανιάσματα από το κοινό, η Γκίμπσον έπεσε αδέξια στο νερό. Το άλμα της θεωρήθηκε άστοχο και δεν κέρδισε πόντους.

Η Ρέιβεν Σόντερς αποκάλυψε γιατί φορούσε full-face στα προκριματικά της σφυροβολίας: «Θα πρέπει να κόψετε τα περισσότερα...»

Η Ρέιβεν Σόντερς αποκάλυψε γιατί φορούσε full-face στα προκριματικά της σφυροβολίας: «Θα πρέπει να κόψετε τα περισσότερα...»

Η Αμερικανίδα σφαιροβόλος Ρέιβεν Σόντερς έχει γίνει viral αφού φοράει μία μάσκα κι ένα full-face στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Γκίμπσον, ωστόσο, πίεσε και ολοκλήρωσε τις τέσσερις εναπομείνασες καταδύσεις της με όλη την ψυχραιμία που μπορούσε να συγκεντρώσει, αλλά τερμάτισε τελευταία, σηματοδοτώντας το τέλος του Ολυμπιακού ταξιδιού της. Τερμάτισε τελευταία από τους 28 συμμετέχοντες με βαθμολογία 198,30.

«Χτύπησα τις φτέρνες και τα πόδια μου στον βατήρα. Έχω κοψίματα στα πόδια μου. Και έχω ένα μεγάλο μώλωπα στη δεξιά μου φτέρνα, αλλά ήμουν αποφασισμένη να συνεχίσω», δήλωσε μέσα σε δάκρυα, με τα κοψίματα να είναι ακόμα ακατέργαστα και στα δύο πόδια.

«Με πλήγωσε πολύ, αλλά ένα πράγμα που λέω είναι ότι ελπίζω ότι όποιος παρακολουθούσε μπορούσε να δει πώς είναι να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως σου πάνε. Έχει να κάνει με τη μάχη», πρόσθεσε.

Η 25χρονη Γκίμπσον, ήταν στα πρόθυρα της αποχώρησης αφού τερμάτισε τελευταίος στους Αγώνες του Τόκιο πριν από τρία χρόνια στο συγχρονισμένο αγώνισμα τριών μέτρων. Ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό το άθλημα για να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στη δεύτερη συμμετοχή της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });