Δάκρυσε στις δηλώσεις του ο Αναστασάκης: «Συγγνώμη στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα» (vid)

Δάκρυσε στις δηλώσεις του ο Αναστασάκης: «Συγγνώμη στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα» (vid)

Sportal newsroom 14:51 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 02.08.2024

Πολύ συγκινημένος ήταν ο Μιχάλης Αναστασάκης στις δηλώσεις του μετά τον προκριματικό της σφυροβολίας.

Αρκετά φορτισμένος ήταν μετά το φινάλε του προκριματικού της σφυροβολίας ο Μιχάλης Αναστασάκης. Ο Έλληνας ρίπτης δεν κατάφερε να βρει την καλή βολή και έμεινε εκτός τελικού.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους που πίστεψαν σ' εκείνον αφού δεν του βγήκε στον αγώνα αυτό για το οποίο έχει δουλέψει.

«Μετά το Χειμερινό Ρίψεων δούλεψα πολύ σκληρά. Σήμερα όμως δεν αγωνίστηκα όσο καλά θα ήθελα. Πριν από τους αγώνες ήξερα πως αυτή την ημέρα έπρεπε να δώσω το 100%, το 200% των δυνάμεων μου, όμως, νιώθω πως δεν έκανα αυτό που έπρεπε σήμερα. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό για εμένα, δε με αντιπροσωπεύει αυτή η κατάσταση, γιατί και στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό πήγαινα πολύ καλά. Δεν κατάφερα να εκπληρώσω το στόχο μου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάθε τέσσερα χρόνια και τώρα είναι πολύ δύσκολο, γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα. Είναι και άλλα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις. Θέλω να πω ένα συγνώμη στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και σε αυτούς που είναι εδώ μαζί μου ελπίζω την επόμενη φορά να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών και να καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους μου», δήλωσε ο Έλληνας αθλητής.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });