Λήστεψαν αστέρα της Αργεντινής πριν το χάος στον αγώνα με το Μαρόκο (vid)

Αργεντινή

Λήστεψαν αστέρα της Αργεντινής πριν το χάος στον αγώνα με το Μαρόκο (vid)

Κώστας Τόπας 14:12 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 25.07.2024

Αγνωστοι λήστεψαν ένα από τα αστέρια της Αργεντινής, πριν το χάος που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Μαρόκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναμφίβολα, γίνεται ακόμα πολύς λόγος για το τι έγινε στον αγώνα μεταξύ Μαρόκου κι Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το γκολ του Μεντίνα στο 106' έφερε το 2-2 και την απόλυτη αναστάτωση, αφού ακολούθησε εισβολή οπαδών και ένας κακός χαμός. Εν τέλει, μετά από δίωρη καθυστέρηση, οι ομάδες επέστρεψαν στον χώρο και εκεί ο Γκλεν Νάιμπεργκ, διαιτητής του αγώνα, έλεγξε τη φάση της ισοφάρισης. Η τελική του απόφαση ήταν οφσάιντ στον Αμιόνε, ο οποίος συμμετείχε στη φάση.

Οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές δέχθηκαν μπουκάλια αλλά και κροτίδες, καθώς πανηγύριζαν. Και τώρα οι πειθαρχικές κυρώσεις απομένουν να καθοριστούν ως αποτέλεσμα της εισβολής Μαροκινών φιλάθλων και αυτό θα έχει συνέπειες για τη Μαροκινή Ομοσπονδία και τα λόγια του Χαβιέρ Μασεράνο, Αργεντινού προπονητή, όπου περιέγραψε αυτό που συνέβη ως «τσίρκο».

Σκάνδαλο στο Αργεντινή - Μαρόκο: Το ακυρωθέν γκολ δύο ώρες μετά, το περίεργο τέλος και το ανεπανάληπτο χάος (vids)

Σκάνδαλο στο Αργεντινή - Μαρόκο: Το ακυρωθέν γκολ δύο ώρες μετά, το περίεργο τέλος και το ανεπανάληπτο χάος (vids)

Μπουκάλια, κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο, επεισόδια στις κερκίδες κι ένα γκολ της Αργεντινής το οποίο ακυρώθηκε δύο ώρες αργότερα. Στην αναμέτρηση της «Αλμπισελέστε» με το Μαρόκο προκλήθηκε ανεπανάληπτο χάος.

Ο πρώην σταρ της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ένας από τους παίκτες του, ο Τιάγκο Αλμάντα, τον λήστεψαν πριν του αγώνα.

«Χθες εισέβαλαν στο κτίριο. Έκλεψαν πράγματα από τον Αλμάντα. Μας ζητούν διαπιστευτήρια για όλα, αλλά μετά γίνονται αυτά. Έκλεψαν τα ρολόγια και τα δαχτυλίδια του Αλμάντα. Σήμερα εισέβαλαν στο γήπεδο επτά φορές και μετά μας έριξαν πυροτεχνήματα. Μας είπαν ότι έληξε 2-2. Ακόμη και το Μαρόκο δεν ήθελε να παίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μασεράνο.

Οι διοργανωτές του τουρνουά εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση: «Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μαρόκο στο στάδιο Saint-Etienne διακόπηκε λόγω εισβολής στο γήπεδο από μικρό αριθμό θεατών.

Ο αγώνας ξεκίνησε ξανά και μπόρεσε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια. Το Paris 2024 συνεργάζεται με τους σχετικούς ενδιαφερόμενους για να κατανοήσει τα αίτια και να εντοπίσει τις κατάλληλες ενέργειες».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });