«Το ποδόσφαιρο άφησε το στίγμα του σήμερα»: Η διοργανώτρια αρχή του «Παρίσι 2024» άλλαξε την ώρα της ανάρτησης μετά την κατακραυγή για τη διακοπή του Αργεντινή - Μαρόκο!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Το ποδόσφαιρο άφησε το στίγμα του σήμερα»: Η διοργανώτρια αρχή του «Παρίσι 2024» άλλαξε την ώρα της ανάρτησης μετά την κατακραυγή για τη διακοπή του Αργεντινή - Μαρόκο!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:15 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 24.07.2024

Στον... κόσμο της ήταν η διοργανώτρια αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού μετά τα επεισόδια και τη διακοπή στο Αργεντινή - Μαρόκο έκανε αναρτήσεις που αναφέρονταν στις όμορφες στιγμές που πρόσφεραν οι αγώνες της Τετάρτης (24/7).

Το παιχνίδι Αργεντινή - Μαρόκο σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, τα οποία οδήγησαν και στη διακοπή του. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από ένα μπαράζ χαμένων ευκαιριών που οδήγησαν στο γκολ του Μεντίνα, ο οποίος και ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+16'.

Αμέσως αργότερα στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οπαδοί της τυπικά φιλοξενούμενης, οι οποίοι συνόδευσαν την είσοδό τους με ρίψη κροτίδων και μπουκαλιών. Ο Νάιμπεργκ πήρε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια αλλά δεν σφύριξε ποτέ τη λήξη προκαλώντας ένα μικρό «μπάχαλο». Η ΔΟΕ άργησε πολύ να βγάλει επίσημη ενημέρωση για το παιχνίδι και στην πρώτη της δεν διευκρίνισε το αν η διακοπή ήταν οριστική η προσωρινή.

Την ίδια ώρα και ενώ όλοι αγωνιούσαν να μάθουν τι θα γίνει με το ματς, στα social media της διοργανώτριας αρχής «Παρίσι 2024» δεν... καιγόντουσαν να τους ενημερώσουν. Αντίθετα, ζώντας σε έναν δικό τους κόσμο, οι άνθρωποι πίσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβαζαν ποστ για το πόσο όμορφες στιγμές πρόσφεραν οι αγώνες της Τετάρτης (24/7).

«Το ποδόσφαιρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες άφησε το στίγμα του σήμερα! Οι παίκτες προσφέροντας απίστευτες εμφανίσεις, γιόρτασαν κάθε στιγμή με πάθος και θέρμη. Ανυπομονούμε για τους επόμενους αγώνες!», ανέφερε η διοργανώτρια αρχή στο Twitter.

Mάλιστα, η διοργανώτρια αρχή κατάλαβε το λάθος της και αναγκάστηκε να αλλάξει την ώρα της ανάρτησής της. Η πρώτη ήρθε στις 18:30 και ενώ οι τύχες του αγώνα ήταν άγνωστες, με τους ανθρώπους των social media να την αλλάζουν σε 19:00.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });