Ξεκίνησε και έληξε το Αργεντινή - Μαρόκο κεκλεισμένων των θυρών, ακυρώθηκε το γκολ της «αλμπισελέστε»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ξεκίνησε και έληξε το Αργεντινή - Μαρόκο κεκλεισμένων των θυρών, ακυρώθηκε το γκολ της «αλμπισελέστε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:10 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 24.07.2024

Μετά τα επεισόδια στο Αργεντινή - Μαρόκο αποφασίστηκε η διακοπή του αγώνα, όμως εν τέλει το ματς - έστω και τυπικά αφού δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο - συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών. Το τελικό σκορ ήταν 2-1, αφού το γκολ του Μεντίνα ακυρώθηκε.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες διακοπή, η αναμέτρηση Αργεντινή - Μαρόκο ξεκίνησε κανονικά. Ωστόσο στο γήπεδο δεν βρισκόταν κανένας, αφού αποφασίστηκε η εκκένωσή του. «Οι παίκτες θα επιστρέψουν σύντομα στο "Stade Geoffroy-Guichard". Θα διεξαχθούν τρία λεπτά χωρίς την παρουσία οπαδών. Οι παίκτες θα έχουν 20 λεπτά για προθέρμανση. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγο για το ποιο θα είναι το σκορ στο Αργεντινή - Μαρόκο», ανέφερε στην ενημέρωση της η ΔΟΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα.

Η ίδια επέστρεψε λίγο αργότερα, τονίζοντας πως το γκολ του Μεντίνα δεν μετράει καθώς υπάρχει οφσάιντ και πως το παιχνίδι έληξε επί της ουσίας δίχως να παιχτεί ποδόσφαιρο.

https://olympics.com/en/paris-2024/live-updates/efe3025c-6311-4444-8476-a0a1ec360f55

«Ο διαιτητής έδειξε το σήμα του VAR, πήγε στην οθόνη του γηπέδου και ακύρωσε το γκολ. Η υποτιθέμενη ισοφάριση της Αργεντινής στο 106ο λεπτό δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ στη φάση. Αργεντινή - Μαρόκο 1-2 και το παιχνίδι έληξε οριστικά», τόνισε η ανάρτηση της ΔΟΕ.

Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Ουόκαπ, Παπανικολάου και Χουγκάζ δημιουργούν... αναμνήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Ουόκαπ, Παπανικολάου και Χουγκάζ δημιουργούν... αναμνήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μια φοβερή φωτογραφία τράβηξαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Τόμας Ουόκαπ και Νίκος Χουγκάζ με... άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε μία από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, ο Αμιόνε - ο οποίος συμμετείχε στην ίδια φάση - ήταν εκτεθειμένος και αυτό αποτυπώθηκε στη γραμμή του ημιαυτόματου οφσάιντ. Η τελική απόφαση ήρθε από τον διαιτητή του αγώνα.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν στο 90+16' του αγώνα. Η Αργεντινή στην τελευταία φάση του αγώνα έφτασε στην ισοφάριση κόντρα στο Μαρόκο, όταν ο Μεντίνα έπειτα από φάση διαρκείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί αλλά και η εισβολή οπαδών, οι οποίοι πέταξαν μπουκάλια και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο οι παίκτες της μίας όσο και της άλλης, μετά από εντολή του Νάιμπεργκ, πήγαν στα αποδυτήρια, ωστόσο ο ρέφερι δεν σφύριξε την οριστική λήξη ποτέ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });