Tι αναφέρει η πρώτη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής για το Αργεντινή - Μαρόκο

Tι αναφέρει η πρώτη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής για το Αργεντινή - Μαρόκο

Sportal newsroom 18:36 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 24.07.2024

Άγνωστη παραμένει η μοίρα του Αργεντινή - Μαρόκο, με το επίσημο σάιτ των Ολυμπιακών Αγώνων να δίνει την πρώτη ενημέρωση σχετικά με το παιχνίδι.

Ένα γκολ του Μεντίνα στο 90+15' ήταν αρκετό για να προκαλέσει το... χάος στο «Γκισάρ Ζοφρουά» και το Αργεντινή - Μαρόκο, αφού αμέσως μετά ακολούθησε η εισβολή των οπαδών. Ακολούθησαν μικρής έκτασης επεισόδια και οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με τον Νάιμπεργκ να μην σφυρίζει ποτέ τη λήξη του αγώνα.

Ακόμα παραμένει άγνωστο το αν θα συνεχιστεί το ματς, ωστόσο η ΔΟΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Ολυμπιακών Αγώνων έδωσε την πρώτη διευκρίνηση. Συγκεκριμένα, το live του αγώνα συνοδεύτηκε από την ένδειξη «διακοπή», η οποία ωστόσο ήρθε σχεδόν με μισάωρη καθυστέρηση. Βέβαια, δεν διευκρινίζεται αν αυτή είναι οριστική ή αν αφορά κάμποσα λεπτά.

«Είδαμε πολλά πλάνα από τη φυσούνα στο στάδιο Geoffroy-Guichard. Προς επιβεβαίωση, οι παίκτες αποχώρησαν μετά το γκολ για την ασφάλειά τους, μετά την αντίδραση του κόσμου. Ο αγώνας διακόπτεται. Το σφύριγμα της λήξης δεν έχει γίνει πράξη ακόμα αλλά το σκορ παραμένει 2-2 ως έχει», ανέφερε η ΔΟΕ μέσω της live ενημέρωσής της στην ιστοσελίδα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ζητήθηκε από τους ανθρώπους του γηπέδου να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι. Ένα σχετικό μήνυμα εμφανίστηκε στις γιγαντοοθόνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });