Άτυχη η Αδαμοπούλου: Τραυματίστηκε και χάνει τον τελικό του επί κοντώ
i

© Intime

Άτυχη η Αδαμοπούλου: Τραυματίστηκε και χάνει τον τελικό του επί κοντώ

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:10 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 06.08.2024

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες αφού τραυματίστηκε στον προκριματικό.

Όνειρο ήταν και πάει για την Αριάδνη Αδαμοπούλου. Η νεαρή επικοντίστρια ετοιμαζόταν να ζήσει τη σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας της αφού προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ωστόσο, η Αριάδνη Αδαμοπούλου στάθηκε άτυχη. Η αθλήτρια, όπως αναφέρει μέσω Instagram, τραυματίστηκε στον προκριματικό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού.

«Εχθές ακόμα ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των ολυμπιακών αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή!

Κατά την διάρκεια του προκριματικού στη πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ.

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε

Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!», αναφέρει η Αριάδνη Αδαμοπούλου στο instagram.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου είχε προκριθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ μετά την επιτυχημένη προσπάθεια που είχε στα 4,40 μέτρα. Στη συνέχεια απέτυχε στα 4,55 μέτρα όπως και άλλες 9 αθλήτριες που προκρίθηκαν μαζί με εκείνη.

«Περίμενα την πρόκριση, αλλά να έρθει με διαφορετικό τρόπο. Είμαι συγκινημένη. Είχα μια σταθερή εμφάνιση, αλλά στα 4.55 ένιωσα ένα μικρό τράβηγμα στο δικέφαλο, που με ανησυχεί λίγο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να αγωνιστώ σε δύο μέρες στον τελικό. Μακάρι να είμαι υγιής και εκεί να βγει ένα ατομικό ρεκόρ», είχε δηλώσει μετά την πρόκρισή της η Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ θα αγωνιστεί η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα αθλήτρια, χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έχει φετινό ρεκόρ στα 4,73 μέτρα. Ο τελικός του επί κοντώ θα γίνει την Τερτάρτη 8 Αυγούστου στις 19:15

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });