Αταμάν και Σαρπ παρακολουθούν μαζί το Αυστραλία-Σερβία

Αταμάν και Σαρπ παρακολουθούν μαζί το Αυστραλία-Σερβία

Sportal newsroom 17:01 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 06.08.2024

Με τον υιό του Σαρπ ο Εργκίν Αταμάν μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γερμανία παρακολούθησε και τον αγώνα Αυστραλία-Σερβία

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν με τον υιό του Σαρπ, όπου παρακολουθούν τις αναμετρήσεις των προημιτελικών του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, βρέθηκε στο γήπεδο στον πρώτο αγώνα της Ελλάδας με την Γερμανία και στη συνέχεια παρέμεινε στο γήπεδο απολαμβάνοντας την αναμέτρηση Αυστραλία-Σερβία μαζί με τον υιό του.

Σπανούλης: «Αυτό υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Όταν είναι κάποιος 34 ετών τον θεωρούμε παππού!» - Ποια ερώτηση χαρακτήρισε «πονηρή»

Σπανούλης: «Αυτό υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Όταν είναι κάποιος 34 ετών τον θεωρούμε παππού!» - Ποια ερώτηση χαρακτήρισε «πονηρή»

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τον απολογισμό της παρουσίας της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια και έδωσε το σύνθημα για το Eurobasket του 2025.

Ο Τούρκος τεχνικός λίγο καιρό πριν την έναρξη της προετοιμασίας του πρωταθλητή Ευρώπης βρίσκεται στο Παρίσι, όπου παρακολουθεί τους αγώνες των προημιτελικών στον δρόμο για τα μετάλλια πανίσχυρων ομάδων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });