Αταμάν και Βεζένκοφ είδαν μαζί το ΗΠΑ - Σερβία
i

© FIBA

Αταμάν και Βεζένκοφ είδαν μαζί το ΗΠΑ - Σερβία

Sportal newsroom 08:53 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 09.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και απόλαυσαν μαζί τον κορυφαίο ημιτελικό ανάμεσα στην Team USA και τη Σερβία.

Ένας σπουδαίος ημιτελικός διεξήχθη στην «Accor Arena». Ένας ημιτελικός που έμοιαζε με τον μεγάλο τελικό που θα ήθελαν όλοι ιδανικά να παρακολουθήσουν. Η Σερβία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι στην Team USA στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πηγαίνοντας κόντρα στις προβλέψεις.

Μάλιστα, η παρέα του Νίκολα Γιόκιτς βρέθηκε να προηγείται και με 17 πόντους μέχρι να ανεβάσει... στροφές η μυθική τριάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δηλαδή οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ για να δείξουν ποιοι είναι τα «αφεντικά» και να καθαρίσουν το ματς στο τέλος (95-91). Έτσι η νέα «Dream Team» των ΗΠΑ, αφού ξεπέρασε το δυσκολότερο εμπόδιο που έχει συναντήσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση, θα αναμετρηθεί με τη Γαλλία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων το Σάββατο (10/08, 22:30).

Γύρισε από το -17 με διαστημικό Κάρι και καταλυτικό Εμπίντ η Team USA και πάει για το χρυσό

Γύρισε από το -17 με διαστημικό Κάρι και καταλυτικό Εμπίντ η Team USA και πάει για το χρυσό

Αδιανόητη ματσάρα στο Παρίσι, με την Σερβία να παρουσιάζει καταπληκτικό πρόσωπο, την Team USA να κάνει ανατροπή διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο, με Εμπίντ και Τζέιμς μπροστάρηδες και με τον Κάρι να βάζει μεγάλα σουτ έφτασε στην ολική ανατροπή (95-91), τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ήταν έτσι κι αλλιώς συναρπαστικά με κορυφαίους παίκτες από το NBA και την Ευρώπη να πρωταγωνιστούν σε κάθε αναμέτρηση. Έτσι το γήπεδο ήταν κάθε φορά γεμάτο από κόσμο, ενώ δεν έλειψε και η... παρέλαση αστέρων από τον χώρο του μπάσκετ και μη.

Μπορεί την παράσταση να έκλεψε ο εκστασιασμένος Καρμέλο Άντονι που έδινε οδηγίες στην παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς παρακολουθώντας σχεδόν όλον τον ημιτελικό όρθιος στις court seats, ή ο Τράβις Σκοτ, ο πασίγνωστος ράπερ που παρακολουθεί με κάθε ευκαιρία τα ματς στο NBA, ενώ είναι δηλωμένος φαν των Χιούστον Ρόκετς.

© FIBA

Κάπου εκεί εθεάθησαν και ο Σάσα Βεζένκοφ με τον Εργκίν Αταμάν να παρακολουθούν δίπλα-δίπλα το μέχρι στιγμής καλύτερο ματς της διοργάνωσης. Ο σταρ του Ολυμπιακού, που επέστρεψε σπίτι του μετά από έναν χρόνο στο NBA, βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και πόλο Γυναικών και απόλαυσε την αναμέτρηση της Team USA με τη Σερβία στο πλευρό του προπονητή του Παναθηναϊκού.

© FIBA

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });