Αγωνία στην Αυστραλία: Ο Ντάντε Έξουμ έχει... πρόβλημα και ίσως χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες
i

© Imago

Αγωνία στην Αυστραλία: Ο Ντάντε Έξουμ έχει... πρόβλημα και ίσως χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιώργος Γαβριλάκης 12:54 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 22.07.2024

Η Αυστραλία, αντίπαλος της Ελλάδας στον όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων, είδε τον Ντάντε Έξουμ να χτυπάει στο δάκτυλο του χεριού κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Γαλλία κι απ' ότι αποδεικνύεται η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ' ότι αρχικά φάνηκε.

H Αυστραλία θα εμφανιστεί με μεγάλη προοπτική στο Παρίσι για να διεκδικήσει μία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο ρόστερ της υπάρχουν ένα... σωρό αστέρια του NBA, αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχει αγωνία και ταυτόχρονα φόβοι για την πιθανή απουσία ενός εκ των σημαντικότερων παικτών των «Καγκουρό».

Ο Ντάντε Έξουμ, πρώην σταρ της Παρτίζαν και της Μπαρτσελόνα και από πέρσι παίκτης των Ντάλας Μάβερικς, άρα και φιναλίστ των NBA Finals 2024, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Γαλλία χτύπησε σε δάκτυλο του χεριού του.

Έδειξε αρχικά να πονάει υπερβολικά, αλλά κανείς δεν φαντάστηκε εκείνη τη στιγμή πως ένας τραυματισμός στο δάκτυλο του χεριού του μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες -εκεί όπου η ομάδα του βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, μαζί με την Ισπανία και τον Καναδά.

Η πιο ακριβή ομάδα στα χρονικά: Τα ετήσια συμβόλαια των NBAers της Team USA ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο!

Η πιο ακριβή ομάδα στα χρονικά: Τα ετήσια συμβόλαια των NBAers της Team USA ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο!

Αν ένας σύλλογος, ήθελε να αποκτήσει όλους τους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν θα έφθαναν στο αφεντικό όλες οι πετρελαιοπηγές του κόσμου. Πρόκειται για το πιο ακριβό σύνολο που έχει υπάρξει, τρεις από τους δώδεκα παίκτες έχουν ετήσιο μισθό άνω των 50 εκατομμύριων δολαρίων και συνολικά η σύνθεση, μαζί με τον κόουτς, ξεπερνά τα 520 εκατομμύρια!

Τελικά, η κατάσταση με τον Έξουμ φαίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη και θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων με σκοπό να αντιληφθούν όλοι πόσο διάστημα χρειάζεται για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και κατ' επέκταση αν θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή της ομάδας για το Παρίσι.

Πέραν του Έξουμ η δωδεκάδα της Αυστραλίας αποτελείται από άλλους επτά παίκτες του NBA (Τζος Γκίντι, Πάτι Μιλς, Τζο Ίνγλς, Τζος Γκριν, Ντισόν Ντάνιελς, Ντουόπ Ριθ, Τζοκ Λαντέιλ), έναν πρώην NBAer, τον Μάθιου Ντελαβεντόβα και τους Νικ Κέι, Ουίλ Μαγκνέι και Τζακ ΜακΒέι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });