Στον τελικό του Beach Volley γυναικών πήγαν να πιαστούν στα χέρια και ο Dj έπαιξε το «Imagine» του Λένον! (vid)
i

© PrtScr

Στον τελικό του Beach Volley γυναικών πήγαν να πιαστούν στα χέρια και ο Dj έπαιξε το «Imagine» του Λένον! (vid)

Sportal newsroom 12:29 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 10.08.2024

Στον τελικό του Beach Volley στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπήρξε ένταση μεταξύ των αθλητριών και ο Dj αποφάσισε να βάλει στα μεγάφωνα το «Imagine» του Τζον Λένον.

Στον τελικό του Beach Volley γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσα στη Βραζιλία και τον Καναδά χρησιμοποιήθηκε ένας πολύ παράδοξος τρόπος για να κατευναστούν τα... αίματα από την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των αντιπάλων.

 Η Βραζιλία επικράτησε του Καναδά με 2-1 σετ στο tie break (26-24, 12-21, 15-10), ωστόσο με το σκορ στο 11-8 πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, δημιουργήθηκε μία ένταση ανάμεσα στις παίκτριες των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να αποφασίζει να δείξει την κίτρινη κάρτα στην Μπράντι Ουίλκινσον του Καναδά και την Άννα Πατρίσια Ράμος της Βραζιλίας που μιλούσαν σε πολύ έντονο ύφος.

Η intersex Κελίφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πυγμαχία γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η intersex Κελίφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πυγμαχία γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η intersex Ιμανί Κελίφ επικράτησε στον τελικό της κατηγορίας των 66 κιλών της Λου-Γιανγκ (5-0) και έγινε η πρώτη Αλγερινή γυναίκα μποξέρ που κατακτά το χρυσό μετάλλιο.

Η κατάσταση φαινόταν να ξεφεύγει και ο κόσμος αποδοκίμαζε τις αθλήτριες γι' αυτή τη στιγμή που βγήκαν εκτός εαυτού με τον Dj του αγώνα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους με τον δικό του μοναδικό τρόπο βάζοντας να παίξει το τραγούδι «Imagine» του Τζον Λένον στα ηχεία. Οι αθλήτριες αμέσως μπήκαν στο πνεύμα και βρήκαν την όρεξή τους, ενώ άρχισαν να χαμογελούν.

Ο κόσμος που βρισκόταν στις εξέδρες και παρακολουθούσε τον τελικό αρχικά αποθέωσε αυτή την επιλογή και στην συνέχεια άρχισε να... τραγουδάει τους στίχους του τραγουδιού δημιουργώντας μία υπέροχη στιγμή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });